Leger des Heils

Jaarlijkse Internationale Week


- Januari 30, 2004 - 5:17 PM

In de week van 24 april tot 1 mei 2004 vormt Hotel & Congrescentrum Belmont te Lunteren het decor voor de jaarlijkse Internationale Week van het Leger des Heils. De week is bestemd voor gepensioneerde heilsofficieren, heilssoldaten en vrienden van het Leger des Heils vanuit heel Europa. Vorig jaar kwamen maar liefst 75 deelnemers uit acht verschillende landen bijeen om elkaar tijdens deze week te ontmoeten en het geloof met elkaar te delen.

Voor de ontmoeting van dit jaar zijn inmiddels een aantal interessante programmaonderdelen bekend. Zo wordt op zondag 25 april een gezamenlijke zondagbijeenkomst met de omliggende korpsen gevierd. Vrijdag 30 april staat uiteraard in het teken van Koninginnedag. In de tussenliggende dagen brengen de deelnemers een bezoek aan de bollenvelden, het strand van Scheveningen en Giethoorn, waar een boottocht en een internationale competitie met zogenoemde fluisterboten gehouden wordt. Het Amsterdam Stafmuziekkorps en een Russisch koor, gehuld in nationale klederdracht, komen in de loop van de week langs om een concert te geven.

Tijdens de Internationale Week is de voertaal Engels. Daarnaast is er Franse vertaling aanwezig. GeĂŻnteresseerden kunnen voor meer informatie mailen met commissioner en mevrouw R.J. Schurink: rjschurink@wxs.nl. De kosten voor deelname aan de Internationale Week bedragen E 445, per persoon (all inclusive; Hotel en Congrescentrum Belmont is een viersterrenhotel); aanmelden kan rechtstreeks via Hotel en Congrescentrum Belmont, Goorsteeg 66, 6718 TB Ede, tel: 0318-482365, fax: 0318 485490, info@hcc-belmont.nl.