Nighttown Rotterdam

ZA 24.04 SITA

Een jaar of twee geleden maakte Nederland kennis met Sita Vermeulen. Door haar deelname aan het tv-programma Starmaker kennen we haar als zangeres in de groep K-otic. Inmiddels treedt ze solo op en dat blijkt succesvol. Haar nieuwe album ligt nu de winkel en staat inmiddels in de Album Top100. Tijd voor een toer, tijd om nader kennis te maken met Sita! En wel op 24 april in Rotterdam, Nighttown!

Het is snel gegaan voor de 23-jarige Sita Vermeulen. Twee jaar geleden startte haar zangcarrière door haar optreden in Starmaker. Dit tv-programma formeerde K-otic en Sita maakte deel uit van deze popgroep. Al snel koos ze voor een solocarrière en in 2001 bracht ze haar eerste single Happy uit. Haar gelijknamige debuutalbum was op de dag van release goud en kwam binnen op nummer 2 in de Album Top100. Eind 2001 nam ze ter gelegenheid van het huwelijk van Prins Willem Alexander en Maxima het duet Lopen Over Water op met Marco Borsato. Daarnaast won Sita drie TMF Awards: Beste Zangeres, Beste Single (Happy) en Beste Videoclip (Happy). Inmiddels is Sita ook buiten Nederland actief. Zo stond ze eind 2002 in de Franse hitlijsten met Le Chemin, een Franstalig duet met de band KYO.

Het tweede album van Sita, Come With Me, verscheen op 19 november 2003. Met dit album voegt Sita een nieuw hoofdstuk toe aan haar succesverhaal. Eentje waarin ze rijper, professioneler en dynamischer oogt en klinkt. Muzikaal gezien ligt Come With Me in het verlengde van haar debuut, maar dit keer was Sita meer betrokken bij de keuze van het repertoire. Een repertoire dat ze op 24 april ten gehore brengt in Nighttown!

ZA 24.04 Sita
Zaal open 20.00 uur
EUR 11,- excl. Lidmaatschap en voorverkoopkosten.

Voorverkoop bij Plato en Sounds in Rotterdam en Ticket Service!

www.nighttown.nl / www.sitamusic.nl

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl

---- --