Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB

24 en 25 april: ANWB Kampeer- en Vakantiedagen

Den Haag, 5 april 2004

Een nieuwe lente, een vertrouwd geluid. Op 24 en 25 april opent de ANWB het nieuwe kampeerseizoen met de ANWB Kampeer- en Vakantiedagen in recreatiegebied Almeerderzand in Almere. Twee dagen puur kampeerplezier in de buitenlucht en nog gratis toegankelijk ook.

De bezoeker kan alvast de sfeer van de camping opsnuiven, een ligfiets op het fietsparcours proberen of een van de vele kano's testen bij het Kanopaviljoen. Voor iedereen met aankoopplannen is Europa's grootste tentenshow de kans om alle mogelijke tentmodellen met elkaar te vergelijken.. Wie op zoek is naar een gebruikte caravan of vouwwagen kan kiezen uit ruim vierhonderd ANWB-gekeurde modellen. Moeilijk kiezen? ANWB-technici staan paraat met advies en een begrijpelijk antwoord op elke technische vraag. Fotograaf Peter de Ruiter geeft gratis workshops digitale fotografie, zodat je deze zomer met veel betere foto's thuis komt. Zo'n drukke dag te vermoeiend voor de kinderen? Met het kinderprogramma voor de allerkleinsten vliegt hun dag voorbij en willen ook zij na afloop maar één ding: kamperen!

De ANWB Kampeer- en Vakantiedagen worden gehouden op zaterdag 24 en zondag 25 april in recreatiegebied Almeerderzand bij Almere. Het evenement is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis, parkeren kost ¤ 4,- per voertuig per dag. Vanaf NS station Almere rijden regelmatig bussen naar en van het Almeerderzand. Meer informatie via telefoonnummer 0800-0503 of www.anwb.nl

Met vriendelijke groet,
ANWB persdienst
070-3146239


---
Disclaimer

E-mail wordt door ANWB niet gebruikt voor het aangaan van externe verplichtingen. Deze e-mail is uitsluitend bestemd voor geadresseerde(n). Indien deze e-mail onverhoopt niet voor u is bestemd dan verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de afzender en daarna het bericht te vernietigen. Deze e-mail mag niet worden doorgestuurd, openbaar gemaakt of verveelvoudigd worden zonder de toestemming van de afzender.
ANWB betracht grote zorgvuldigheid bij het verzenden van e-mails. ANWB kan echter niet garanderen dat deze e-mail juist, volledig, tijdig en virusvrij wordt overgebracht. In een dergelijk geval is ANWB op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade, direct dan wel indirect, in welke vorm dan ook.

ANWB B.V.

---