Gemeente Apeldoorn

Verplaatsing markten in verband met Koninginnekermis

Vanwege de Koninginnekermis (24 tot en met 30 april aanstaande) worden de markten op zaterdag 24 april en maandag 26 april verplaatst naar de alternatieve marktlocatie Kanaalstraat/Hoofdstraat-zuid tot aan de Rosariumstraat en een gedeelte Hofstraat. De markt op woensdag 28 april heeft als tijdelijke locatie het Raadhuisplein. Toegevoegd aan de alternatieve locatie op 24 en 26 april is het parkeerterrein met in- en uitgangen aan de Kanaalstraat en Hoofdstraat-zuid (het terrein van Van Berlo ontwikkeling). Door toevoeging van dit terrein is gebruik van het parkeerterrein Brinkpark niet meer nodig. Zaterdag 1 mei is er gewoon weer markt op het Marktplein.

In verband met de (opbouw van de) markten worden op vrijdag 23 april a.s. van 23.00 uur tot zaterdag 24 april 21.00 uur en op zondag 25 april a.s. van 23.00 uur tot maandag 26 april 16.00 uur de volgende wegen voor alle verkeer afgesloten:

* de Hoofdstraat-Zuid vanaf de Rosariumstraat tot aan de Hofstraat;
* de Hofstraat tussen Nieuwstraat en Hoofdstraat;
* de Kanaalstraat tussen Hoofdstraat en Stationsstraat.

Door deze afsluiting is de Hofdwarsstraat ook niet bereikbaar. Ook parkeren, waar dit in de huidige situatie is toegestaan, is dan niet mogelijk. Wanneer u uw auto gewoonlijk in een van deze straten parkeert, dan verzoeken wij u vriendelijk deze de avonden van 23 en 25 april a.s. voor 23.00 uur op een andere plaats te zetten. Gebeurt dat niet dan is de gemeente genoodzaakt de niet verplaatste voertuigen op rekening van de eigenaar te verwijderen.

Tijdelijke bushaltes (de stad uit) zullen worden geplaatst op de PWA-laan aan de zijde van het parkeerterrein Brinkpark; de stad inkomend komen tijdelijke haltes in de Kalverstraat.

Voor het laatst bijgewerkt op: 15-apr-2004 04:26