TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 22-04-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 24 april
Radio 2 - 16.00 uur

KASPAR VAN KOOTEN EN ESTHER HART
IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 24 april a.s. ontvangt presentator Hadassah de Boer weer een aantal prominente gasten in de twee uur durende live-uitzending van TROS MUZIEKCAFÉ.

Kasper van Kooten gaf vorig jaar met zijn liedje 'Mooie Bloes' een duidelijk visitekaartje af. Kasper brengt met zijn band de nieuwe single 'De ziekte van download' van zijn laatste album ten gehore.

Esther Hart krijgt bij TROS MUZIEKCAFÉ niet 'One more night', maar wel alle gelegenheid om te laten horen hoe haar nieuwe single klinkt. Daarnaast een goed gesprek met de zangeres die zich na haar deelname aan het Eurovisie Songfestival samen met Toots Thielemans inzet voor het goede doel.

Hans Theessink is een Nederlander die het Oostenrijkse Wenen als thuisbasis heeft. Die omgeving inspireert hem tot het maken van klinkende bluesmuziek. In TROS MUZIEKCAFÉ aandacht voor zijn laatste album.

Ook een kennismaking met blz. 15. Zij maken Nederlandstalige theaterpop. Hun debuut album staat vol met nummers over ogenschijnlijke dagelijkse zaken.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2.

Voor meer informatie: www.trosmuziekcafe.nl