Binnensticht, 12.00 uur

Utrecht 25-04-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht, 12.00 uur

Scootercontrole

ZEIST e.o. Zaterdag heeft de politie op diverse plaatsen tussen 11.00 en 16.00 uur een scootercontrole gehouden. In totaal werden 67 scooters gecontroleerd en werd 57 boetes uitgeschreven. In 29 gevallen ging dit om te hoge constructiesnelheid en in negen gevallen om teveel geluid waardoor zeven uitlaten in beslag werden genomen. Verder werden de boetes uitgereikt vanwege het niet dragen van een helm en het ontbreken van een bromfietscertificaat. De controle werd gehouden in Zeist op de Utrechtseweg, in Driebergen-Rijssenburg op de Hoofdstraat, in Bunnik op de Provincialeweg N229, in De Bilt op de Groenekanseweg, in Bilthoven op de Boslaan en in Maartendsijk op de Dierenriem.

Bestuurder onder invloed

MAARTENSDIJK In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 02.00 uur heeft de politie een bestuurder aangehouden op de Dorpsweg in verband met rijden onder invloed van alcohol. De verdachte, een 39-jarige vrouw uit Maartensdijk, bleek 715 ug/l in haar lichaam te hebben en dit was voldoende om haar rijbewijs te moeten inleveren.

Weer gevangen

BUNNIK In de nacht van zaterdag op zondag controleerde de politie net als de nacht ervoor de plas aan de Koningslaan op vissers. Wederom waren daar tenten opgeslagen en werden zes vissers bekeurd in verband met het verbod op s nachts vissen.