Drugscontrole Rhenen 13.00 uur

Utrech 25-04-2004 - Extra nieuwsbericht district Heuvelrug, 13.00 uur

Succesvolle drugscontrole

RHENEN Vrijdagavond heeft de politie een grote controle gehouden op diverse locaties in Rhenen in verband met bezit en het dealen van harddrugs.

Op basis van binnengekomen informatie zijn tussen 18.00 en 24.00 uur op diverse locaties in Rhenen personen aangehouden op verdenking van het bezit van drugs. In totaal werden zeven personen aangehouden waarvan meerdere personen daadwerkelijk in het bezit waren van harddrugs. Na het verhoren van deze mensen kon de dealer waarbij zij de drugs hadden aangeschaft, worden aangehouden in de omgeving van Tiel. Deze 20-jarige man uit Veenendaal is op het politiebureau ingesloten.

Tijdens de controle werd in Rhenen tevens een woning gecontroleerd alwaar een hoeveelheid softdrugs werd aangetroffen. De 31-jarige bewoner werd hierbij aangehouden. In Veenendaal werd twee woningen gecontroleerd alwaar een hoeveelheid softdrugs werd aangetroffen. De politie heeft alle aangehouden personen insloten op het politiebureau en onderzoekt het bezit en de handel in de (soft)drugs. In verband met het onderzoek kunnen geen nadere mededelingen worden gedaan.