Politie Zeeland


W-4340-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.40 uur is een 20-jarige automobilist uit Middelburg aan de Westkapelseweg in Zoutelande gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,5 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 2 uur.


Z-4341-2004 BALDADIGHEID

In de nacht van zaterdag op zondag rond 05.15 uur is een 24-jarige man uit de gemeente Hulst op een terrein in Heikant aangehouden wegens baldadigheid.
De man trapte, bij het passeren van een politiewagen die op het terrein stond, tegen de auto.
Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.


W-4342-2004 RIJDEN ONDER INVLOED

In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.40 uur is een 28-jarige automobilist uit Middelburg aan het Groene Woud in Middelburg aangehouden wegens rijden onder invloed.
Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur.
Rond 05.40 uur zag de politie de man op Radenhove in zijn auto rijden. Hij werd wederom aangehouden. Zijn rijbewijs werd ingenomen.


Z-4343-2004 EENZIJDIG ONGEVAL ONDER INVLOED

Zondagochtend rond 07.15 uur vond er op de Westkade in Sas van Gent een eenzijdig ongeval.
Een 37-jarige automobilist uit Eeklo (B) reed op de Westkade tegen een paaltje aan. Hij hield aan het ongeval een gebroken neus over.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,5 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur.


O-4344-2004 VERKEERSONGEVAL OP POSTBRUG KAPELLE

Zaterdagmiddag rond 12.30 uur vond er op de Postbrug in Kapelle een ongeval plaats.
Door onbekende oorzaak ging de brug, zonder dat de bomen of verkeerslichten in werking traden, naar boven terwijl er verkeer overheen reed.
Een personenauto, bestuurd door een 42-jarige man uit Yerseke, reed vanaf de kant van Kapelle net de brug op toen deze plotseling omhoog ging. Hierdoor werd de auto opgetild. De voorbumper raakte vernield.
Vanaf de kant van Yerseke reed een vrachtauto, bestuurd door een 35-jarige man uit de gemeente Kapelle, op de brug.
De man kon zijn vrachtauto net op tijd tot stilstand brengen. Zijn voertuig werd met behulp van rijplaten van de brug gehaald.
De toerit van de brug werd aan beide zijden afgesloten doormiddel van bebording.





Politie Zeeland