Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

Hair Style 2004

Natuurlijk kunt op Hair Style kennismaken met de allernieuwste looks voor het komend seizoen. Laat u inspireren door de wervelende shows die in het theater plaatsvinden! Een show die u zeker niet mag missen, is die van de Gezamenlijke Nederlandse Kappers (GNK): in een adembenemende happening presenteert een team van Nederlandse topkappers FRAME, de Haarlijn Zomer 2004. Deze GNK-Haarlijn is zowel op zondag als op maandag te bewonderen om 11.30 én 14.30 uur. Voldoende gelegenheid om een presentatie mee te pikken!

Haarlijncompetitie Zomer 2004
De basis van deze Haarlijn is gelegd door de winnaars van de Haarlijncompetitie. Voor deze competitie heeft een enorm aantal salons zich eerder dit jaar aangemeld. De uiteindelijke winnaars van de Haarlijncompetitie worden op zondag 25 april bekendgemaakt.

Showagenda 25 en 26 april 2004
11.30 uur GNK-Haarlijn Zomer 2004
13.00 uur Xantippe
14.30 uur GNK-Haarlijn Zomer 2004
15.45 uur Intercoiffure Centraal

Hair Level-Membership officieel van start
Bent u nog geen Hair Level-Member? Wit u liever eerst uitgebreid kennismaken met het Membership? Kom dan naar de Hair Level-stand op de beurs. Hier wordt het officiële startsein gegeven voor het Membership. U vindt er alle boeken en dvd's volgens deze unieke methode. Ervaar zelf hoe snel al uw medewerkers dankzij deze methode op de hoogte kunnen zijn van de laatste vaktechnieken. In de stand worden ook shows georganiseerd. Zo kunt u in de praktijk stap voor stap zien hoe met Hair Level snel en eenvoudig de nieuwste trendkapsels kunnen worden gerealiseerd. Een absolute aanrader!