ANKO

Trends en ontwikkelingen op Hair Style

Zondag 25 & maandag 26 april 2004 van 10.00 tot 18.00 uur worden voor vele Nederlandse kappers absolute topdagen. De door de ANKO geïnitieerde beurs Hair Style 2004 in Ahoy Rotterdam biedt volop gelegenheid om nieuwigheden te ontdekken, inspiratie op te doen en geeft een beeld van de allernieuwste looks voor het komende seizoen.

De totale beursoppervlakte is ruim 30% groter dan tijdens de vorige editie in Rotterdam en telt maar liefst 171 exposanten; een stijging van 43% ten opzichte van het aantal exposanten in 2002! Vrijwel alle Amerikaanse en Europese merken zijn vertegenwoordigd, maar ook de toeleveranciers van onder andere meubilair, apparatuur, accessoires, haarverlengingen en dreads ontbreken niet. Nieuw in 2004 is Hair Style Shopping; twee trendy zones op de beursvloer waar kappers kleine materialen en allerlei accessoires kunnen kopen.

Trends en presentaties
Ook voor Hair Style 2004 bieden diverse spectaculaire shows volop inspiratie en geven een beeld van de allernieuwste looks voor het komende seizoen. Het theater waar alle shows gepresenteerd worden, biedt opnieuw mogelijkheid aan 2.750 geïnteresseerden om de trendpresentaties te volgen. Nieuw zijn de grote schermen die ook buiten het theater worden opgehangen, waardoor de shows van buitenaf gevolgd kunnen worden indien de zaal volledig bezet is. Op www.hairstyle.be staat een compleet programma inclusief aanvangstijden van alle shows en seminars.

Hair Style City
Hair Style City is een volledig nieuw onderdeel van de beurs. De City is een plaats waar de bezoeker even tot rust kan komen en alle impressies die hij heeft opgedaan, kan verwerken. Tevens is de City een centraal meeting- en informatiepunt, waar collega's rustig met elkaar kunnen bijpraten. In de City, een stad met diverse straten en pleinen, worden verschillende cateringmogelijkheden aangeboden (van snelle hap tot een uitgebreide lunch in het restaurant).