Gemeente Oosterhout

Openingsdag Surae zondag 25 april 2004

Afbeelding bij bericht

Zoals ieder jaar, is de openingsdag van Surae één groot spektakel. Alle aanwezige attracties zijn gratis uit te proberen en daarbij komen nog eens een aantal speciale evenementen. Helaas is het niet mogelijk om alles op te noemen maar wat dacht u van: echt survivalen met Rocks 'n Rivers voor de jeugd en jonge (!) ouders? Of de meer dan 40 oud-Hollandse spelletjes: zoals hoefijzerwerpen, sjoelen en ringen gooien?

Ook zal er een kleine kinderdraaimolen aanwezig zijn, een gigantisch luchtkussen voor de iets oudere kinderen en natuurlijk is er de hele dag muziek. Ten slotte zal Koeki de Pannenkoekenclown zijn opwachting maken. En let op: er kan onbeperkt pannenkoeken worden gegeten!

En wat ook erg belangrijk is: de open dag is traditioneel de laatste dag van de voorverkoop van abonnementen. Dus de laatste dag dat je een fikse korting krijgt op de prijs van een individueel of gezinsabonnement! Dus schrijf zondag 25 april in uw agenda: Open Dag Surae, van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Achtergrond: Surae, een wereld van water een wereld van plezier

Midden in de prachtige bossen van Boswachterij Dorst vindt u recreatiepark Surae. Er zijn natuurlijke zwemvijvers ontstaan, een diepe vijver voor de geoefende zwemmer en een zeer ondiepe vijver voor de peuter of kleuter. De vijvers zijn omgeven door een zandstrand en een ligweide.

Er is een speeltuin, een roeivijver, een indianendorp, een skelterbaan, een midgetgolfbaan. Er zijn trampolines en u kunt bij de Brasserie eten of drinken. Maar Surae biedt nog meer!..... Het hele jaar kunnen op afspraak voor scholen, bedrijven, verenigingen en groepen naar keuze halve, hele, of meerdere dagen survivalgames, team-challenges, introductiedagen en bv schilderworkshops georganiseerd worden. En ook voor een kinderfeestje kunt u terecht op Surae. In samenwerking met Staatsbosbeheer en VVV Oosterhout/Dorst worden diverse wandeltochten en themadagen georganiseerd. U betaalt entree, en heeft daarmee toegang tot bijna alle attracties. Alleen voor de bewaakte rijwielstalling en de midgetgolfbaan vragen wij een kleine bijdrage. Er zijn seizoensabonnementen verkrijgbaar.

Surae, hét recreatiepark in de Brabant, wordt beheerd door !GO, the resource company. !GO, the resource company is gevestigd in Oosterhout (NB). Met meer dan 900 medewerkers heeft !GO zich gespecialiseerd in het managen van resources. Naast Surae beheert !GO nog een aantal andere locaties als de fietsenstalling in Oosterhout en diverse buurtcentra.

Meer informatie:
www.surae.nl
25/4/2004