Ingezonden persbericht

Eenmalig optreden van The Alessi Brothers

25 april Akhnaton Amsterdam

AMSTERDAM, 20040419 -- De tweelingbroers Billy & Bobby Alessi brengen eind april een bezoek aan Nederland In 1977 scoorde ze hun eerste wereldhit met 'Oh Lori'. Daarna hadden ze nog een hitnotering met 'All for a reason'. Onlangs is hun nieuwe album"Hello everyone"verschenen.Mede daarom komen ze naar Nederland om o.a. een aantal radiostations te bezoeken


Naast hun eigen muzikale performance op het podium hebben de broers ook liedjes geschreven en gecomponeerd voor andere bekende artiesten waaronder Sir Paul McCartney, Deborah Gibson, Frankie Valie, Richie Havens, Olivia Newton John en Christopher Cross.
Ook schreven ze de muziek van de films als 'The Main Event' met Barbra Streisand and Ryan McNeill en 'Ghost Busters'. Hun veelzijdigheid blijkt ook uit het feit dat ze verantwoordelijk zijn voor schrijven van jingle-pakketten en bekende tv-commercials(Oh Wendy).
Op 25 April zal er een pers-en fanpresentatie zijn in het Amsterdamse AKHNATON.Waar zij uiteraard een aantal "oude"en nieuwe nummers zullen laten horen.
Op verzoek van de Alessi's zijn er naast genodigden ook fans welkom.Hiervoor zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar.Zie ook www.akhnaton.nl



Ingezonden persbericht