Ingezonden persbericht


Den Haag, maandag 19 april 2004 vl/ca

THEMACOMMISSIE TECHNOLOGIEBELEID BRENGT WERKBEZOEK

AAN ZUID-NEDERLAND

Leden van de Themacommissie Technologiebeleid brengen op 26 april aanstaande vanaf 10.00 uur een werkbezoek aan Zuid-Nederland.

Het bezoek staat in het teken van nieuwe technologische ontwikkelingen. De leden van de Themacommissie Technologiebeleid willen een beeld krijgen van de praktijk rond technologische innovatie en de effectiviteit van het overheidsbeleid, zoals ondernemers dat ervaren. Er wordt een bezoek gebracht aan TNO Industrie en Philips. Vervolgens heeft er een gesprek plaats met de leden van het Industrieel Platform Zuid-Nederland. Het Industrieel Platform Zuid-Nederland bestaat onder meer uit vertegenwoordigers afkomstig uit het bedrijfsleven, universiteiten en hogescholen en de Kamers van Koophandel. Het platform concentreert zich op de kenniseconomie en innovatie.

Aan dit bezoek nemen de volgende leden deel:


* J.W.M.M.J. Hessels (ondervoorzitter, CDA);

* B.J. van der Vlies (SGP);

* M. Kraneveldt (LPF);

* M.H.P. van Dam (PvdA);

* F.Z. Szabó (VVD).

Griffier van de themacommissie is de heer E. Stolk.

Het gesprek bij het Industrieel Platform is toegankelijk voor de pers. Informatie over het volledige programma is op te vragen bij: C. Achterbosch van de Stafdienst Voorlichting,
tel: 070-3183040 of 06-18305707,
email: C.Achterbosch@tweedekamer.nl


---

Tweede Kamer der Staten-Generaal
www.tweedekamer.nl

Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Dit elektronisch bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Als u dit bericht per abuis hebt ontvangen, wordt u verzocht het te vernietigen en de afzender te informeren.
Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van dit bericht contact op te nemen met afzender.
No rights can be derived from this message.
This electronic message is intended only for the addressee. Should you have received this message in error, you are kindly requested to delete it and inform the sender.
Should you question the accuracy or the completeness of this message, you are advised to contact the sender.

---