Rijn & Venen, 09.35 uur

Utrecht 26-04-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Mishandeling
MIJDRECHT Op zondagavond 25 april heeft een mishandeling plaatsgevonden op de Hoofdweg.

Omstreeks 20.05 uur liep een meningsverschil tussen een 20-jarige en een 22-jarige man, beiden uit Mijdrecht, uit de hand. Na een paar opmerkingen sloeg de 22-jarige man de 20-jarige man in het gezicht, waarop deze de 22-jarige man pepperde met een illegaal busje pepperspray. Hierop liep de 22-jarige man richting het nabijgelegen fietspad waar hij werd geschopt en geslagen door de 20-jarige man en een 19-jarige man uit Mijdrecht.

De 22-jarige man heeft aangifte gedaan van mishandeling. Hij had verschillende kneuzingen en pijnlijke ogen. De 20-jarige man meldde zich bij de politie die ingeschakeld werden bij andere ongeregeldheden op de Hoofdweg. Hij werd aangehouden en de pepperspray werd in beslag genomen.

Te hard rijden
MAARSSEN Op zondag 25 april is een snelheidscontrole gehouden op de Zuilense Ring, waar 100 km/u maximaal is toegestaan.

Een 23-jarige automobilist uit Utrecht werd bekeurd voor het overtreden van de maximum toegestane snelheid. De man reed 178 km/u. Op de Fransiscusdreef werd hij aan de kant gezet waar hij een bekeuring kreeg. Ook werd zijn rijbewijs ingevorderd. Een 31-jarige automobilist uit Utrecht reed met 182 km/u over de Zuilense Ring en een 25-jarige bromfietser uit Utrecht reed 190 km/u. Beiden werden bekeurd en hun rijbewijs werd ingevorderd.