Gemeente Laarbeek



Jaarrekening 2003 gemeente Laarbeek ter inzage

De jaarrekening van de gemeente Laarbeek over 2003 is in de raadsvergadering van 22 april 2004 aan de gemeenteraad aangeboden. Deze jaarrekening zal ter vaststelling worden behandeld door de gemeenteraad in de vergadering van 3 juni 2004. In artikel 197 van de Gemeentewet is geregeld dat de jaarrekening na aanbieding in de raad, in dit geval na 22 april 2004, voor iedereen ter inzage moet liggen en algemeen verkrijgbaar moet zijn gedurende ten minste veertien dagen voor behandeling in de raad. Op grond van de Legesverordening 2004 zijn de kosten voor de verkrijgen van de jaarrekening EUR 30,00. De jaarrekening 2003 ligt vanaf maandag 26 april 2004 ter inzage en is verkrijgbaar bij de afdeling Interne Dienstverlening in het gemeentehuis aan de Heuvel 1 te Lieshout.


Eindverslag inspraakprocedure vaststelling welstandsnota gemeente Laarbeek

In het kader van de inspraakprocedure voor de vaststelling van de Welstandsnota, heeft van maandag 8 maart 2004 tot maandag 5 april 2004 op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling het volgende ter inzage gelegen: de Welstandsnota bestaande uit de `Raamwerknota', de `Onderlegger' (gebiedsindeling welstandsbeleid) en de `Sneltoetscriteria'.
Gedurende de termijn van ter inzage ligging zijn inwoners en belanghebbenden in de gelegenheid gesteld een reactie ten aanzien van dit beleidsvoornemen naar voren te brengen.
Van de inspraakprocedure is een eindverslag opgesteld. Dit eindverslag ligt met ingang van maandag 26 april 2004 gedurende twee weken tijdens kantooruren voor iedereen ter inzage bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in de dependance van het gemeentehuis aan de Koppelstraat 97 te Beek en Donk.