Ingezonden persbericht


Synstar Nederland versterkt team met drie nieuwe medewerkers

Utrecht, 26 april 2004 - IT-dienstverlener Synstar heeft zijn team in Nederland uitgebreid met drie nieuwe medewerkers. Attie Visser en Ruud Onclin zijn benoemd tot Relationship Managers. Orpheus Dorland start bij Synstar als Sales Executive New Business.

Attie Visser en Ruud Onclin zijn in hun nieuwe functies verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbouwen van de klantrelaties en eindverantwoordelijk voor projecten bij klanten. Dit houdt in het implementeren, uitvoeren en rapporteren van afgesloten contracten. Attie Visser werkte eerder als manager bij onder meer Thrupoint, Unisys en Deloitte & Touche. Ruud Onclin was onder meer werkzaam als Business Manager bij SNT en vervulde diverse commerciële functies bij KPN.

Orpheus Dorland gaat zich in zijn nieuwe functie richten op het ontwikkelen van duurzame relaties met nieuwe klanten in de financiële en telecommunicatiesector. Orpheus Dorland vervulde diverse commerciële functies in ICT-dienstverlening bij onder meer DigiNotar en Schiphol Telematics.

Frank Hoekstra, Business Services Manager bij Synstar, is enthousiast over de uitbreiding van het team in Nederland: "Dankzij deze drie nieuwe medewerkers zijn we beter in staat om vorm te geven aan onze groeiambities. Met name op het gebied van Managed Services mag van Synstar de komende tijd veel verwacht worden. De drie nieuwe medewerkers brengen gezamenlijk ruime ervaring mee, waarvan bestaande en nieuwe klanten kunnen profiteren."

# # #

Synstar
Synstar (London Stock Exchange: SYN) is een pan-Europese onafhankelijke leverancier van diensten op het gebied van Business Availability. Aan ruim 2.500 klanten in 13 Europese landen levert Synstar een compleet portfolio van geavanceerde systemen en diensten voor IT-ondersteuning, die bedrijven een permanente beschikbaarheid van hun IT-infrastructuur garanderen. Met ruim 3.000 medewerkers richt Synstar zich met geïntegreerde diensten op vijf terreinen: Business Continuity Services, Computer Services, Networking, Life Cycle-Management en Data Management, of gecombineerd als Managed Services-oplossing. Meer informatie: www.synstar.com.

Voor meer informatie en digitaal fotomateriaal:

Synstar
Frank Hoekstra
Tel. 030 - 66 92 211
E-mail: fhoekstra@synstar.nl

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Annegees van Linge
Tel. 030 - 65 65 070
E-mail: annegees@lvtpr.nl