Gemeente Stein


Afscheid van burgemeester Ed Meijer
26-04-2004

Na 30 jaar burgemeesterschap - waarvan ruim 17 jaar in onze gemeente - heeft de heer Meijer te kennen gegeven per 1 juli 2004 terug te willen treden als burgemeester om met vervroegd pensioen te kunnen gaan.

Burgemeester Meijer heeft voor Stein en in de regio op velerlei fronten zijn sporen verdiend. Velen van u zullen hem echter vooral kennen als burgervader tijdens talrijke activiteiten binnen onze gemeente en als baken tijdens crisissituaties.

Met respect en dankbaarheid voor alles wat de heer Meijer voor onze gemeente heeft betekend, stelt het college van burgemeester en wethouders u graag in de gelegenheid om persoonlijk afscheid te komen nemen van de heer en mevrouw Meijer op

maandag 28 juni 2004
van 19.00 tot 21.00 uur
in het Maaslandcentrum in Elsloo

De receptie zal worden geopend door fanfare St. Joseph uit Meers, waar de burgemeester beschermheer van is.
Wegens de te verwachte drukte vragen wij uw begrip, dat er voor het overige geen optredens kunnen worden georganiseerd en persoonlijke toespraken kunnen worden gehouden.

Mocht u nadere informatie wensen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met Monique Fouraschen van het kabinet van de burgemeester, tel.: 046-4359200.

Wij stellen uw komst bijzonder op prijs.