Gemeente Stein


Stein schoon de zomer in!
26-04-2004

Eind mei organiseert de gemeente een grote voorjaarsschoonmaakactie. Verenigingen en clubs worden opgeroepen om mee te doen aan deze actie, om voor hun club wat extra geld in het laatje te krijgen.

Door het jaar worden er vele schoonmaakacties uitgevoerd in onze gemeente. De plantsoenen in de kernen worden wekelijks schoongemaakt en de plantsoen in de wijken een maal per twee weken. De parken, het Steinerbos en het buitengebied worden vier maal per jaar bijgehouden. Dagelijks worden de ruimtes bij winkelcentra en bij glasbakken en dergelijke schoongemaakt. Het jaagpad langs het kanaal en de bermen worden jaarlijks in de wintermaanden schoongemaakt. Verder is er onlangs nog een grote schoonmaakactie georganiseerd. In het kader van de Nationale Scouting dag hebben 27 maart jl. leden van de Scouting Elsloo een grote schoonmaakactie gehouden in het buitengebied Catsop en langs de Scharberg te Elsloo.

Verenigingen, clubs, buurtverenigingen e.d. kunnen zich opgeven voor de grote voorjaarsschoonmaakactie in mei.
Voor meer informatie over deze actie of om u aan te melden kunt u contact opnemen met de Algemene Dienst, tel. 046-4203070.