PERSBERICHT - 2004-04-26

Persuitnodiging Landal GreenParks bezoek Landesgartenschau Trier (D)

Van 22 april tot 24 oktober a.s wordt in het Duitse Triere Landesgartenschau gehouden, een bloemententoonstelling (ca. 1 miljoen bezoekers) met een jaarlijks wisselende locatie, te vergelijken met de Nederlandse Floriade. Nederlanders zijn goed voor 5.8 miljoen overnachtingen in heel Duitsland; 12% daarvan wordt doorgebracht in de bungalowparken van Landal GreenParks in de omgeving van Trier; Bundesland Rheinland-Pfalz.

Landal nodigt u graag uit voor een gratis verblijf om op eigen gelegenheid kennis te nemen van de Landesgartenschau in Trier.

Laat u betoveren door de eerste Kulturgartenschau van Duitsland. U bent van harte welkom voor een kleurrijk verblijf in de stad Trier rondom de themas kunst, natuur, sport en geschiedenis.

De centrale plek, de nieuwe Petrisberg, staat volledig in het teken van het motto Betoverd door de elementen. Vuur, water, aarde en lucht bepalen het beeld. Het voormalige kazernecomplex is met creativiteit van landschapsarchitecten, tuinders en bloemisten opnieuw tot leven gebracht.

Bijzondere charme
Het 44 hectare grote parklandschap heeft een bijzondere charme verkregen met thematisch ingerichte tuinen, inspirerende evenementlocaties en innovatieve landschapsarchitectuur. Adel verplicht; Duitsland oudste stad Trier met haar Romeinse decor èn met een nieuwe Petrisberg presenteert een uitzonderlijke tentoonstelling. De archeologische opgravingen, het Geopad en geweldige uitzichtpunten over de heuvels met ontelbare wijngaarden en de rivieren de Moezel en de Saar, completeren het geheel; een bijzonder aangename belevenis voor jong en oud.

Er is veel te zien, veel te fotograferen en veel te schrijven. Om op eigen gelegenheid kennis te nemen van de Landesgartenschau, nodigt Landal u en uw partner/gezin uit voor een gratis verblijf in een comfortabele bungalow in één van de 4 nabij gelegen parken van Landal GreenParks.


- Landal Hochwald (Kell am See-Trierer Land)
- Landal Mont Royal (Kröv-Moezel)

- Landal Warsberg (Saarburg-Trierer Land)

- Landal Sonnenberg (Leiwen-Moezel).

Het arrangement is inclusief: het gebruik van alle faciliteiten van het Landal park; overnachting in een comfortabele bungalow; gratis entree Landesgartenschau Trier gedurende de gehele verblijfsperiode; welkomstdiner op de dag van aankomst; wijnproeverij van wijnen uit de streek; boottocht over de Moezel of de Saar.

Voor nadere informatie en/of aanmeldingen voor een weekend of midweekverblijf in de komende periode tot 4 juni a.s., kunt u contact opnemen met:

Jeannette ten Kate-Winter
manager Public Relations van Landal GreenParks
telefoon: 050-522 1659
fax 050-526 9602
e-mail: jeannette.tenkate@landal.nl