Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


26 april 2004


GORSSEL - Inbraak in woning


Onbekenden hebben zondagmiddag ingebroken in een woning aan de Groeneweg. De daders hadden in eerste instantie enige moeite om de woning binnen te komen. De poging een keukenraam open te breken mislukte, een ander raam bleek niet bestand tegen het inbrekersgeweld. Ontvreemd zijn een mobiele telefoon en een draagbare computer. De politie stelt een onderzoek in.


TWELLO - Man gewond bij vechtpartij


De politie onderzoekt een vechtpartij die zondagmiddag bij een horecazaak aan de Stationsstraat plaatsvond. Een 18-jarige inwoner van Twello bevond zich zondagmiddag met enkele kameraden in genoemde zaak en gedroeg zich zeer onhebbelijk naar het personeel. Men vorderde van hem om de zaak te verlaten, waarna er buiten een vechtpartij ontstond. Bij aankomst van politie en ambulance, rond 18.00 uur, lag het slachtoffer op de rijbaan van de Stationsstraat. De politie hield de verdachten, een 50-jarige Arnhemmer en zijn 16-jarige zoon, aan voor verder onderzoek aan en bracht hen over naar het politiebureau in Deventer. Het slachtoffer mocht na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. Hij bleek onder meer een gekneusde elleboog en een buil op zijn hoofd te hebben. De politie krijgt toch wel de indruk, dat het gedrag van de jongeman aanleiding voor de escalatie is geweest.


Nijbroek - met auto in sloot


Een 26-jarige man uit Vaassen is gisterenavond bij een aanrijding op de Vaassenseweg met zijn auto in een sloot beland. Het ongeval deed zich omstreeks 18.40 uur toen de man richting de Veluwsedijk reed. Hij haalde een auto in en zag op dat moment een auto uit tegenovergestelde richting naderen. Hij remde en verloor daarbij de macht over het stuur. Via neen boom, een muurtje en een rioleringskast kwam hij l;links van de rijbaan in een sloot terecht. Gelukkig raakte hij niet gewond. Het kentekenbewijs van z'n auto is ingenomen en er wordt proces-verbaal opgemaakt.


Einde berichten



---- --