BKN


WISSELINGEN IN BESTUUR BRANCHEVERENIGING ONDERNEMERS IN DE

KINDEROPVANG

Den Haag, 26 april 2004 - Als gevolg van het vertrek van twee bestuursleden en van de adviseur zal de samenstelling van het Bestuur van de Branchevereniging Ondernemers in de Kinderopvang wijzigen. Inmiddels hebben zich twee nieuwe kandidaten voor het bestuur van de vereniging aangemeld. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 11 mei a.s. zullen de kandidaat-bestuursleden voor benoeming worden voorgedragen. Het bestuur bevat nog één vacature, die naar verwachting op korte termijn ingevuld zal kunnen worden.

Aan het begin van dit jaar legde mw. G. Valkenburg haar functie als bestuurslid neer, nadat zij haar kinderdagverblijf Ter Breukel had verkocht. Thans hebben ook de heer J. Alting (Mickey's Kinderopvang) en de heer T. van Ulden (adviseur) aangekondigd, na een aantal jaren actief voor de Branchevereniging te zijn geweest, hun bestuursfunctie respectievelijk adviseurschap te willen beëindigen. De heer Van Ulden is vanaf de oprichting betrokken geweest bij de Branchevereniging, waarvan de laatste 1 ½ jaar als adviseur. De Branchevereniging is mevrouw Valkenburg en de heren Alting en Van Ulden veel dank verschuldigd voor de enthousiaste wijze waarop zij actief zijn geweest voor de vereniging.

Het bestuur van de Branchevereniging zal voor de Algemene Ledenvergadering van 11 mei a.s. de heren Peters (Catalpa) en Schuerman (de Bolderberg) als kandidaat bestuurslid voordragen.


---


---

Meer informatie:

Mw. mr. Caroline Emmen
De Branchevereniging van ondernemers in de kinderopvang, Postbus 93002
2509 AA Den Haag,
telefoon: 070 3490 317 / fax: 070 3490 289,
e-mail: bkn@vno-ncw.nl
website: www.kinderopvang-net.nl

. De Branchevereniging ondernemers in de kinderopvang vertegenwoordigt meer dan 25% van de georganiseerde kinderopvang. De leden zijn vooral particuliere ondernemingen van verschillende omvang. De Branchevereniging staat voor maatschappelijk, marktgericht ondernemen met kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. www.kinderopvang-net.nl

26 apr 04 16:10