Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn

Hoorn 26-04-2004 - 17.00 uur

Duopassagier motor gewond na aanrijding.
Wervershoof, zondag 25 april 2004.
Zondagavond omstreeks 20.45 uur vond een aanrijding plaats op de Dorpsstraat tussen een personenauto en een motor. De bestuurder van de personenauto, een 20-jarige inwoner van Bovenkarspel, reed over de Dorpsstraat. Achter hem reed een motor bestuurd door een 24-jarige man uit Wervershoof. Op het moment dat de motorrijder de auto wilde passeren stuurde de autobestuurder naar links om zijn auto te parkeren in een parkeervak. Bij de aanrijding die daarop volgde raakte de duopassagier van ede motor, een 17-jarige meisje uit Den Oever, gewond aan haar arm en been. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis in Hoorn en daar opgenomen.

Jongen aangehouden na belediging
Hoogkarspel, maandag 26 april 2004.
In de nacht van zondag op maandag werd een 17-jarige jongen uit Venhuizen aangehouden op de Dorpsstraat. De jongen verkeerde onder invloed van alcohol en wilde vechten. Toen de politie hem hiervan wilde onthouden schold hij de agente uit en uitte een aantal seksueel getinte beledigingen. Hierop is de jongen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Verkeerscontrole
Hoorn, maandag 26 april 2004.
Maandagmorgen werd een verkeerscontrole gehouden op de Westerdijk. Tijdens deze controle werden 23 autobestuurders bekeurd omdat zij geen veiligheidsgordel gebruikten. Twee autobestuurders waren aan het telefoneren zonder gebruik te maken van een handsfree set en twee negeerden het rode verkeerslicht. Eén bromfietser werd bekeurd omdat hij geen helm droeg.