Politie Drenthe

26-04-04 maandagmiddag

Meppel 26-04-2004 - Nieuws van politie Drenthe

Bejaarde man vermist
BORGER - Sinds zondagmorgen 08.00 uur wordt de 74 jr Jan te Velde uit Borger vermist. De man verliet op zijn fiets de woning en sindsdien heeft niemand meer iets van hem gehoord of gezien. Omdat de man medicijnen gebruikt voor zijn hart en ivm suikerziekte maakt de familie zich ernstig zorgen en vreest men voor een ongeluk. Te Velde fietst vaak in de omgeving van Borger. Hij kan zich echter slecht orienteren dus mogelijk is hij veel verder gefietst dan de bedoeling was.
Te Velde is ongeveer 1.70 mtr lang, heeft brede schouders en loopt iets voorovergebogen. Hij heeft blauwe ogen, donkerblond haar en is boven op zijn hoofd kaal. Hij droeg bij zijn vertrek zwarte schoenen, een bruine broek, lichtgroen overhemd met groen/blauw geruite stropdas en een groen colbertjasje. Hij is weggereden op een groenkleurige soort jongensfiets.
Mensen die Te Velde ergens hebben gezien of die menen te weten waar hij momenteel verblijft worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Met fiets in sloot
ASSEN - Een 42 jr vrouw uit Assen raakte maandagmiddag gewond toen ze op de Groningerstraat in Assen met haar fiets in een diepe droge sloot reed. De vrouw stak de Groningerstraat over en wilde verder rijden over het fietspad langs deze weg. Ze nam met haar driewielige fiets echter de bocht veel te ruim en kwam daardoor in de berm. Via het talud belandde ze in de sloot. Ze is met beenletsel overgebracht naar het zekenhuis.

Dirk Neef verzorgt de voorlichting van politie Drenthe tot donderdagmiddag 30 april 17.00 uur. Tel. 06-51557950.