CDA

CDA
23-04-04
26 april: Verkiezingsmanifestatie met lijsttrekker Eurlings en minister De Geus

Maandag 26 april a.s. vindt in de Schouwburg (Leeuwenburglaan 2, tegenover het station) van Deventer een grote verkiezingsmanifestatie plaats met lijsttrekker Camiel Eurlings, minister Aart-Jan de Geus van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Partijvoorzitter Marja van Bijsterveldt-Vliegenthart en de regionale kandidaten voor het Europees Parlement: de Europarlementsleden Maria Martens en Albert-Jan Maat en Bert de Wilde (nr. 13 op de lijst) zijn ook aanwezig. De manifestatie begint om 19.00 uur en duurt tot circa 21.30 uur. Dit is de eerste in een reeks van negen regionale manifestaties.

De manifestatie begint om 19.00 uur. Na een filmpje van het Voorlichtingsbureau Europese verkiezingen is er een vraaggesprek met de Europarlementsleden c.q. kandidaten Maria Martens, Albert-Jan Maat en Bert de Wilde.
Na een cultureel intermezzo volgt om circa 20.30 uur een korte toespraak van partijvoorzitter Van Bijsterveldt. Daarna gaat minister De Geus in op zijn agenda voor het Europees Voorzitterschap in de tweede helft van 2004.
Na een filmpje over de lijsttrekker zal Camiel Eurlings een verkiezingstoespraak houden. De voorzitter van het CDA-Overijssel, Harrie Kerssies, sluit de avond af.

Voorafgaand aan de manifestatie vanaf 17.45 uur en na afloop tot circa 22.00 uur is er CDA-Plaza waar men informeel van gedachten kan wisselen met de aanwezige volksvertegenwoordigers en kandidaten.

Voorafgaand aan de manifestatie vinden er vanaf 10.00 uur werkbezoeken plaats. Het programma van deze werkbezoeken staat vanaf vrijdag 23 april 17.00 uur op de website: http://europa.cda.nl/index/nieuws.