Ingezonden persbericht


Persbericht 9 maart 2004

Beatrix Theater vormt 27 april decor voor Contact Center Gala Avond

De uitreiking van de Nationale Contact Center Awards en de Plantronics Telesales Team Trofee vindt dit jaar plaats in het Beatrix Theater in Utrecht. De belangstelling was dit jaar zo groot dat twee maanden voor dato het totale evenement al is uitverkocht.

De Telecommerce Gala Avond als onderdeel van TCD 2004 wordt op 27 april gehouden in het Beatrix Theater recht tegenover de Jaarbeurs in Utrecht. Op deze avond worden de Plantronics Telesales Trophy en de Nationale Contact Center Awards uitgereikt aan de beste Nederlandse contact centers. Normaliter vindt in het Beatrix Theater iedere avond de uitvoering plaats van de musical Mama Mia. De organisatoren van de Gala avond zijn er echter in geslaagd om, na overleg met Van den Ende Producties, speciaal voor deze avond het theater af te huren. De NCCA is bijzonder verheugd dat dit gelukt is. Met name Arnoud Koek heeft zich hier, samen met BBP, voor ingezet. "Ik ben trots dat wij hier de Awards mogen uitreiken" aldus Koek "het theater is totaal vernieuwd, toen wij er de eerste keer kwamen was men de vloer nog aan het polijsten en werd de vloerbedekking gelegd - de sfeer hier is adembenemend, als je binnen komt is het al feest". Het grote voordeel van deze locatie is ook dat de beursexploitanten en -bezoekers alleen maar de straat hoeven over te steken om de Gala Avond mee te maken. Ze kunnen hun auto op de parkeerplaats van de Jaarbeurs laten staan. Ook heeft BBP een hotelarrangement geregeld zodat diegenen die in Utrecht willen blijven, in het ernaast gelegen hotel, kunnen bijkomen van het feest.

De 550 seats in de hoofdzaal zijn al twee weken volledig uitverkocht. Er is vanuit de organisatie besloten om voor potentiële bezoekers, die te laat zijn voor een plaats, een wachtlijst aan te leggen voor het geval dat bezoekers met een toegangsbewijs afzeggen.

Voor de juryleden van de NCCA is er nu een drukke tijd aangebroken. Aan het eind van deze maand zal een aantal contact centers door hen worden bezocht en op 27 april horen we van juryvoorzitter Maton Sonnemans wie de echte winnaars zijn en welke bekende Nederlander hen de prijzen uitreikt. Op die dag horen we ook van de juryvoorzitter van de Plantronics Telesales Team Trophy, Alexander Singewald, wie de winnaar is van deze award. Dit jaar hebben de 14 deelnemende teams gebeld in het belang van de Cliniclowns. Tot 27 april zal de spanning in veel contact centers dan ook duidelijk voelbaar zijn.

De NCCA wordt volledig ondersteund door, en is een initiatief van, het PACCT (Professionele Arbeidsintermediairs in Contact Centers en Telebusiness) en Call'm B.V. Pacct leden zijn: Manpower Contact Center Services, Randstad Callflex en Teleprofs.

Neem voor meer informatie contact op met:

BBP bv, Peter van Balsfoort, Postbus 276, 3440 AG Woerden, tel.: (0348) 415 305, fax: (0348) 410 731, e-mail: p.vanbalsfoort@bbp.net

Stichting NCCA, Hans Bach voorzitter., mobiel 06 54 27 00 00. e-mail: h.bach@callm.nl