Gemeente Ede

Nummer 71 / Ede, maart 2004

Dinsdag 27 april gespreksavond Dorpsraad en Gemeente Ede in 't Kerkheem
College B. & W. brengt werkbezoek aan Bennekom

Burgemeester en wethouders van Ede brengen op dinsdag 27 april een werkbezoek aan Bennekom. `s Middags maken de collegeleden een rondrit op de fiets; `s avonds zijn de inwoners van het dorp welkom in de gespreksbijeenkomst die de Dorpsraad Bennekom en het college samen organiseren. Deze ontmoeting vindt plaats in `t Kerkheem, Kerkhoflaan 34 in Bennekom en begint om 20.00 uur.

Werkbezoek
Het werkbezoek aan Bennekom voert het college vanaf 16.00 uur onder meer via de nieuwe woonwijk Breukereng naar zwembad 'De Vrije Slag' en het tunneltje bij de Willem Dreeslaan/Langschoterweg. Daarna wordt een kort bezoek gebracht aan het nieuwe Kinderdagverblijf en Buitenschoolse Opvang SMOL aan de Fluitakker. Het werkbezoek eindigt bij voormalig conferentiecentrum De Born. Hier is een ontmoeting met de nieuwe eigenaar en huurder van dit pand en worden de nieuwe plannen voor deze locatie besproken.
Aansluitend heeft het college in De Born een ontmoeting met de bestuursleden van de Dorpsraad. In de avondbijeenkomst doet het college verslag van haar bevindingen tijdens het middagprogramma.

Gespreksavond
Voor de gespreksavond in 't Kerkheem heeft het bestuur van de Dorpsraad Bennekom verschillende onderwerpen bij de gemeente aangekaart. De collegeleden zullen aan het begin van de bijeenkomst informatie geven op hoofdlijnen.
In het tweede deel van de avondbijeenkomst kunnen belangstellende bezoekers op een informele wijze in gesprek gaan met burgemeeser R.C. Robbertsen, de wethouders R. Spiegelenberg, W.J. Dekker, mevrouw drs. A.A.Y. Jonker, R. Kremers, P. van 't Hoog en gemeentesecretaris drs. J. Miedema. Ook de buurtbeheerder, de gebiedsagent, de stedenbouwkundige en de toezichthouder milieuzaken zullen aanwezig zijn en tijdens de inloopbijeenkomst zoveel mogelijk vragen beantwoorden. Daarbij kunnen ook de vragen aan de orde komen die de Dorpsraad heeft opgegeven
De zaal van het gebouw 't Kerkheem gaat op 27 april reeds om 19.30 uur open. De bijeenkomst duurt tot circa 22.15 uur, maar ook eerder vertrekken of in de loop van de avond aankomen is mogelijk.
---