SARA


SARA toont praktische innovaties op Overheid & ICT 2004

Van 27 tot en met 29 april wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de beurs Overheid & ICT 2004 georganiseerd. Overheid & ICT is een van de belangrijkste ICT-beurzen voor de overheidssector.

Tijdens deze vakbeurs zal SARA Reken- en Netwerkdiensten een aantal praktische innovaties laten zien. In onze stand demonstreren wij bijvoorbeeld verschillende virtual reality-applicaties.

Ook willen we de bezoekers informeren over toepassingen van vooruitstrevende technologieën die voor de overheid, het onderwijs en de zorgsector van belang zijn. U kunt daarbij denken aan technologieën zoals webhosting, portals, storage, backups en archiving.

Daarnaast levert SARA consultancytrajecten voor specifieke ICT-diensten of algemeen advies over de inzet van ICT voor het bereiken van de doelstellingen van uw organisatie.

Breedbandproject
Een voorbeeld van een succesvolle implementatie van nieuwe technologie is de Almere Fiber Pilot, een breedband-project waarbij SARA nauw betrokken is. Mede dankzij SARA kon dit project goedkoper en met een aanzienlijk kortere doorlooptijd worden gerealiseerd dan bij vergelijkbare projecten in andere steden het geval is.

'Voice-over-IP'-telefonie, IP/TV en supersnel internet zijn inmiddels voor de inwoners van de gemeente Almere beschikbaar. Op korte termijn kunnen bedrijven en inwoners van Almere via breedband gebruikmaken van dataopslag- en beveiligingsdiensten. Ook zal in het Almeerse onderwijs door de inzet van SARA's 'server-based computing'-concept kostenreductie en efficiencyverbetering worden bereikt.

Voorregistratie
Een bezoek aan Overheid & ICT is gratis via uitnodiging en/of door vooregistratie. U kunt zich voorregistreren via de website van Overheid & ICT 2004. Indien u gebruikmaakt van de voorregistratie wordt uw gratis toegangsbadge naar het door u aangegeven adres gezonden.

Op Overheid & ICT 2004 kunt u SARA vinden in standnummer 01.E.074.