Programma Elektronische Provincies


E-Provincies op Overheid & ICT 2004 (19 april 2004) laatste wijziging: 19 april 2004

Op 27, 28 en 29 april 2004 vindt dit evenement, het grootste platform voor ICT in de overheidssector, plaats in de Jaarbeurs van Utrecht. E-Provincies verzorgt op 29 april samen met EGEM een workshop. Ook is e-Provincies op de beurs present, in het ICTU paviljoen.

'Overheidsorganisaties beter laten presteren met hulp van ICT door af te kijken en na te doen. Tijdens de workshop laten e-Provincies en EGEM zien dat de praktijk van alledag voldoende handvatten te bieden heeft voor organisaties die digitaal diensten willen verlenen. Vooral in de samenwerking met ketenpartners wordt al snel duidelijk hoeveel winst met ICT is te realiseren. Uit de directe praktijk laten e-Provincies en EGEM zien welke meerwaarde ontstaat voor diverse ketenpartners als een Web Intake Systeem (WIS) gekoppeld wordt aan een midoffice-toepassing, gebaseerd op geo-informatie (gemeente Voorst). Niet alleen meerwaarde voor de gemeente en de provincie, maar ook voor de burger als klant en belanghebbende'.

De vorige editie van Overheid & ICT trok ruim 7500 bezoekers. Ook dit jaar is de belangstelling overweldigend. Het karakter van dit evenement wordt bepaald door de heldere focus op de overheidssector en de daarin verschuivende taken en verantwoordelijkheden. De doelgroep varieert van ICT managers, tot bestuurders en beleidsmedewerkers. Overheid & ICT richt zich nadrukkelijk op iedereen uit de overheidssector; bestuurders, beleidsmakers, directeuren/managers, beleidsmedewerkers en I&A coördinatoren en adviseurs werkzaam bij of voor het Rijk (Ministeries, Uitvoeringsinstanties, ZBOs), Provincies, Gemeenten, Waterschappen, Politie, Justitie en Brandweer.

Kijk voor meer informatie op www.overheid-en-ict.nl