Gemeente Waterland


foto: asfalteren In verband met asfalteringswerkzaamheden zal de provinciale weg N235 tussen de Aalduikerweg te Ilpendam en de Gorslaan te Purmerend worden afgesloten voor alle verkeer. Deze afsluiting is noodzakelijk met het oog op de veiligheid van het verkeer en de wegwerkers. De afsluiting zal plaatsvinden van 27 april tot en met 14 mei op maandag tot en met donderdag tussen 20:00 en 6:00 uur. Het is niet uitgesloten dat de werkzaamheden langer of korter zullen duren. De omleidingroute via Broek in Waterland en Monnickendam zal door borden worden aangegeven.

Bussen
Bussen van Connexxion en hulpdiensten zullen onder begeleiding door het wegvak geleid worden. Het (brom)fietsverkeer zal geen hinder ondervinden van deze werkzaamheden. De werkzaamheden worden in opdracht van de provincie Noord-Holland uitgevoerd door aannemingsmaatschappij BAM/NBM.

Informatie
Voor nadere informatie omtrent de uitvoering kunt u desgewenst contact opnemen met de toezichthouder de heer P.T.J. Stam, via telefoonnummer 023-5145202. Voor overige vragen kunt u terecht bij de projectleider van het werk de heer J.B. Sta van Utrecht, via telefoonnummer 023-5145176.