Gemeente Leeuwarden

22 april 2004

Expeditie Leeuwarden start voor Geert Dales in. Amsterdam

Wat gebeurt er als je op expeditie gaat? Je gaat een verre reis maken. Nieuwe perspectieven ontdekken. Je gaat nieuwe uitdagingen aan. Maar ook neem je risico's. Daarom word je bij vertrek uitbundig maar toch ook een beetje meewarig uitgezwaaid. Door familie, vrienden en collega's. Je ziet ze denken: zien we hem ooit nog levend terug?

Dat overkomt ook Geert Dales, voormalig wethouder in Amsterdam en met ingang van 1 mei (installatiebijeenkomst op 10 mei) burgemeester van Leeuwarden.

Hij wordt op dinsdagochtend 27 april om 8.45 uur op ludieke wijze uitgezwaaid door zijn opvolger Frits Huffnagel, wethouder Economische Zaken en Financiën van Amsterdam. Geert Dales ontvangt dan op de Europaboulevaard nabij De Boelelaan in Amsterdam uit handen van zijn opvolger de ongetwijfeld noodzakelijke survival-kit. En tot slot zal Dales alle Amsterdammers nog één keer op gepaste wijze groeten.

U wordt van harte uitgenodigd bij dit evenement aanwezig te zijn. Wij beloven u een ijzige en huiveringwekkende expeditiestart, met koffie en Friese `dumkes'

Expeditie-start Geert Dales op dinsdag 27 april 2004 Aanvang: 8.45 uur
LOCATIE: Europa-boulevard
Dicht bij A10
Dicht bij hoek De Boelelaan

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Menno Bakker, Expeditie Leeuwarden.
Telefoon: 058- 234.75.50
Mobiel: 06- 203.96.160
e-mail: info@vvvleeuwarden.nl
Of: Perstelefoon Gemeente Leeuwarden: 058 - 233 2004.

Expeditie-start Geert Dales op dinsdag 27 april 2004 Aanvang: 8.45 uur
LOCATIE: Europa-boulevard (zie aanduiding) Dicht bij A10
Dicht bij hoek De Boelelaan

---- --