Gemeente Heusden


Besluit krediethypotheek en pandrecht vastgesteld

27-4-2004

Het bestuur van de Intergemeentelijke Sociale Dienst Midden-Langstraat heeft onlangs een besluit vastgesteld. Voordat dit besluit in werking kan treden, dient de ISD Midden-Langstraat het vaststellen er van officieel te publiceren. Dit vloeit voort uit artikel 139 van de Gemeentewet en artikel 33 van de Wet gemeenschappelijke regelingen.

In de vergadering van het dagelijks bestuur van 5 april 2004 is het Besluit krediethypotheek en pandrecht bijstand 2004 vastgesteld. Dit besluit is gebaseerd op de Verordening krediethypotheek en pandrecht bijstand 2004. Het bevat nadere regels over de voorwaarden waaronder bijstand wordt verleend in de vorm van een geldlening in verband met een hypotheek of pandrecht. Het besluit treedt op 1 mei 2004 in werking.

Ter inzage
Het Besluit krediethypotheek en pandrecht bijstand 2004 is opgenomen in het ISD-register. Dit register ligt voor iedereen kosteloos ter inzage op het kantoor van de ISD Midden-Langstraat (Grotestraat 403 in Waalwijk). Het besluit ligt ook ter inzage in de gemeentehuizen van Heusden (Raadhuisplein 16 in Drunen en Julianastraat 34 in Vlijmen), Loon op Zand (Gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel) en Waalwijk (Raadhuisplein 2 in Waalwijk). Het besluit is tegen betaling van de verschuldigde kosten verkrijgbaar.