Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Apeldoorn, 27 april 2004

Abonnement van Apenheul in 2004 weer zeer aantrekkelijk

Veel mensen denken dat er geen jaarkaarten voor Apenheul bestaan, maar niets is minder waar. De mogelijkheid van een abonnement bestaat al jaren en het apenpark heeft z'n abonnementen dit jaar zelfs extra aantrekkelijk gemaakt. Een Apenheulabonnement geeft vanzelfsprekend het jaar rond toegang tot Apenheul èn tot park Berg & Bos. Zelfs in de winter, als Apenheul gesloten is, zijn abonnementhouders welkom op de zondagen. Met het abonnement kan men gebruik maken van vele extra's, zoals vrijkaarten voor een aantal andere dierentuinen, kortingsbonnen, korting voor een introducé en het Apenheulmagazine Zoomaar. Nieuw dit jaar zijn onder andere de vrijkaart voor het Dolfinarium Harderwijk en de korting bij Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Met Apenheul naar...
Voor 2004 is Apenheul een samenwerking aangegaan met een viertal dierentuinen. Abonnementhouders krijgen door die samenwerking bij hun abonnement vrijkaarten voor Dolfinarium Harderwijk, Vogelpark Avifauna, Zoo Antwerpen en Dierenpark Planckendael, bij Mechelen in België. Daarnaast krijgen abonnementhouders kortingsbonnen voor Nationaal Park de Hoge Veluwe, het Afrikamuseum, het KIT Tropenmuseum, het Museon en het Omniversum en voor Naturalis in Leiden. Wanneer je alle voordelen bij elkaar optelt is het Apenheulabonnement ontzettend aantrekkelijk want zelfs als u maar twee keer naar Apenheul gaat en gebruik maakt van de vrijkaart voor Dolfinarium bent u al goedkoper uit.

In en rond Apenheul
Maar ook bij Apenheul zelf zijn de abonnementhouders voordeliger uit dan andere bezoekers. Abonnementhouders krijgen bijvoorbeeld korting voor introducés en dat komt vaak goed uit, want veel mensen brengen een bezoekje aan Apenheul als ze zelf gasten hebben. Ook is er korting in de souvenirshop en krijgt men een aantal bonnen voor gratis thee of koffie. Abonnementhouders ontvangen het Apen(-heul) kwartaalblad Zoomaar gratis thuis en voor kinderen worden speciale Zoomaarkids-activiteiten georganiseerd. Oudere abonnementhouders (65+) krijgen twee gratis vrijkaarten om een keer met hun kleinkinderen naar Apenheul te kunnen gaan. Nieuwe abonnementhouders krijgen gratis de kleurrijke parkgids van Apenheul, boordevol informatie over het park en de dieren.

Groot gezinnen
Een dagje uit is voor een groot gezin vaak een flinke uitgave. Bij een Apenheul-abonnement hoeven zij echter nooit voor meer dan drie kinderen (onder de 15 jaar) te betalen, terwijl de voordelen van het abonnement wèl voor het hele gezin gelden! Zo kunnen ook grote gezinnen regelmatig bij de apen op bezoek.

Meer informatie is te vinden op www.apenheul.nl. U kunt ook een folder aanvragen, bij de receptie van Apenheul (tel 055 - 357 57 00).


- - - einde bericht - - -

De twee foto's zijn vrij van rechten, mits gebruikt ter illustratie bij het bericht over Apenheul. Bij gebruik is vermelding verplicht van: Foto Apenheul, Jan Vermeer.

Voor alle overige toepassingen zijn aparte afspraken met Stichting Apenheul nodig. Met vriendelijke groet,

Anouk Ballot
PR & Communicatie
Stichting Apenheul

Postbus 97
7300 AB Apeldoorn
tel.: 055 - 3575787
fax: 055 - 3575701