KNWV

26/4/2004
WEDSTRIJDZEILEN - Weinig wind tijdens van Uden Reco Grevelingen Regatta 2004


--> In het weekend van 24 en 25 april 2004 werd voor de 3de keer de van Uden Reco Grevelingen Regatta verzeild op de Grevelingen. Met de Port Zélande Marina als basis, waren er ook dit jaar weer meer dan 100 inschrijvingen (IMS, ORC, Toer, Max Fun, 11metres, Javelin). De van Uden Reco Grevelingen Regatta is voor vele zeilteams een goede voorbereiding op de North Sea Regatta. Tevens is het de afsluiting van de Grevelingen Cup (winterserie op de Grevelingen).

Op zaterdagochtend was de wind zo zwak dat het wedstrijdcomité besloot vanaf de kant op meer wind te wachten. Uiteindelijk kon er aan het begin van de middag gestart worden met een zwakke wind (2 beaufort). De IMS klassen hadden uiteindelijk nog 3 starts. De Toer- en ORC klasse 2 starts.

Ook op zondag liet de wind het afweten. Er kon nog wel gestart worden met een zwakke oostelijke wind, maar deze viel na verloop van tijd helemaal weg en alle wedstrijden werden afgeblazen. Helaas kwam de zwakke zeewind te laat om nog een nieuwe startprocedure te beginnen. Zo werd uiteindelijk de tussenstand van zaterdag ook de einduitslag.

Voor meer informatie en uitslagen:zie de site www.vanudenreco.nl

www.vanudenreco.nl

Postbus 85393 · 3508 AJ Utrecht · Tel.: 030-6566550 ·
info@watersportverbond.nl