Ingezonden persbericht


Nieuwe versie van populaire MSN Messenger beschikbaar

Versie 6.2 biedt 'Fun & Games'

Amsterdam, 27 april 2004 - Vanaf vandaag kunnen gebruikers van MSN Messenger versie 6.2 downloaden. Met deze upgrade van het populaire instant messaging programma van MSN is het o.a. eenvoudiger om mobiele 'buddy's' te bereiken, worden ' emoticons' direct zichtbaar bij het intypen, en zijn spelletjes makkelijker te vinden. MSN Messenger 6.2 is te downloaden van http://messenger.msn.nl/ .
In Nederland is MSN Messenger zeer populair, en kent nu ruim 4,4 miljoen gebruikers, die meer dan 20 miljoen gesprekken per dag voeren. MSN borduurt met versie 6.2 verder voort op het succes van Instant Messaging en MSN Messenger in het bijzonder.

De verbeteringen en uitbreidingen in MSN Messenger 6.2 zijn:

* Nooit meer de verkeerde emoticon - Bij het typen van codes voor de populaire 'emoticons', worden veel voorkomende typefouten automatisch gecorrigeerd. Ook verschijnt de emoticon nu meteen tijdens het typen, zodat gebruikers direct kunnen zien of ze ook inderdaad de bedoelde emoticon versturen.

* Start Menu heet voortaan Fun & Games: Sinds versie 6.0 hebben gebruikers de mogelijkheid om via MSN Messenger samen spelletjes te spellen. In de nieuwe versie zijn spelletje zoals Dammen, Patience-confrontatie en Bejeweled, beschikbaar onder 'Fun & Games' .

* Betere herkenning van mobiele 'buddy's' - Tot nu toe kregen buddy's die bereikbaar waren via een mobiele telefoon (via sms), de status 'offline' in de buddylijst. In de nieuwe versie krijgen deze mobiele buddy's nu de 'online' status, waarbij een geel icoon wordt gebruik om aan te duiden dat deze buddy bereikbaar is via een mobiele telefoon (via sms).

* Hulp bij verbindingsproblemen - Wanneer gebruikers problemen ondervinden bij het maken van verbinding met de MSN Messenger-dienst, is er nu een 'troubleshooter' beschikbaar die helpt bij het opsporen en verhelpen van de oorzaak van deze problemen. Als het probleem op deze manier niet kan worden opgelost, heeft de gebruiker de mogelijkheid om de details van de troubleshooting-sessie op te sturen naar klantensupport.

MSN
MSN, onderdeel van Microsoft, is 's werelds en Nederlands meest bezochte internetbestemming. MSN trekt wereldwijd meer dan 350 miljoen unieke gebruikers per maand. Gelokaliseerde versies zijn beschikbaar in 38 markten en 18 talen. MSN is wereldwijd leidend in het bieden van webdiensten aan consumenten ( Hotmail, Messenger, Zoeken en Groepen) en digitale marketingoplossingen aan bedrijven. Meer informatie is te vinden op www.msn.nl.

Cijfers:

o MSN.nl trekt maandelijks ruim 6 miljoen unieke bezoekers. o In Nederland zijn 4,7 miljoen Hotmail-accounts.
o In Nederland maken maandelijks ruim 4,4 miljoen mensen gebruik van MSN Messenger.

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht