NATIONALE VACATUREBANK.NL

Adecco kiest voor NationaleVacaturebank.nl

Na een spannende pitch heeft Adecco gekozen voor NationaleVacaturebank.nl voor het werven van kandidaten voor haar vacatures. Adecco is wereldwijd marktleider in personeelsdiensten. In Nederland heeft Adecco 170 vestigingen, die samen enkele tienduizenden vacatures per jaar behandelen. NationaleVacaturebank.nl is de grootste vacaturesite van Nederland, met een jaarlijks aanbod van meer dan 120.000 vacatures in Nederland. Deze twee marktleiders hebben nu de handen ineen geslagen om de juiste kandidaten te werven op de arbeidsmarkt.

'We hebben vooral gekozen op basis van kwaliteit en bezoekersprofiel en hebben natuurlijk ook naar de juiste prijs-kwaliteitsverhouding gekeken. Met NationaleVacaturebank.nl én uiteraard ons eigen vestigingennetwerk en websites hebben we dekking voor ons gehele vacature aanbod.', aldus Rinus Wittenberg, Marketing Manager bij Adecco. 'De samenwerking tussen NationaleVacaturebank.nl en Adecco zorgt ervoor dat de geleverde diensten aan klanten, flexkrachten en medewerkers van Adecco aanzienlijk verder uitgebreid kunnen worden.'

Anne de Vries, Sales Manager van NationaleVacaturebank.nl verwoordt het als volgt: 'De samenwerking met Adecco zorgt ervoor dat de Nederlandse werkzoekenden nog meer actuele vacatures op één plek kunnen vinden.' NationaleVacaturebank.nl streeft ernaar om alle vraag en aanbod omtrent het werven van personeel bij elkaar te brengen. 'Op deze manier hoeft de werkgever maar op een locatie te adverteren om alle beschikbare kandidaten te bereiken, terwijl de kandidaat niet meer alle 20 vacaturesites hoeft af te lopen voor een geschikte vacature.'

Alle 1.000 consultants van Adecco Nederland kunnen vanaf heden alle personeelsadvertenties rechtstreeks online plaatsen op NationaleVacaturebank.nl. Daarnaast maken de consultants van Adecco gebruik van de uitgebreide CV-database van NationaleVacaturebank.nl met meer dan 135.000 Nederlandse CV's.

Over NationaleVacaturebank.nl
NationaleVacaturebank.nl is de grootste vacaturesite van Nederland met een vacature aanbod van meer dan 120.000 vacatures per jaar. Maandelijks heeft de website meer dan 1,8 miljoen bezoekers, waarvan 51% hoger opgeleid is, 44% MBO en 5% LBO.

Over Adecco
Adecco is wereldwijd de grootste organisatie voor personeelsdiensten met een vermelding in de Forbes 500. Met meer dan 5800 kantoren in 68 landen - 28.000 medewerkers - 650.000 flexkrachten. De onderneming is geregistreerd in Zwitserland en wordt geleid door een multinationaal team met ervaring in markten over de hele wereld. In Nederland een netwerk van ruim 170 vestigingen - ruim 12.000 flexkrachten per week aan het werk en bijna 1000 vaste medewerkers.

Noot voor de redactie,