Rijn & Venen, 11.30 uur

Utrecht 27-04-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Alcoholcontrole

VINKEVEEN In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 01.00 uur heeft de politie een 62-jarige man uit Vinkeveen aangehouden, omdat hij te veel gedronken had. De man moest een blaastest ondergaan. Bij een ademanalyse bleek dat hij te veel gedronken had (420 ug/l). De man kreeg een bekeuring en een rijverbod van vier uur.

Algemene verkeerscontrole

MAARSSEN Op maandagavond omstreeks 20.45 uur heeft de politie een 22-jarige man uit Utrecht aangehouden tijdens een algemene verkeerscontrole. De Utrechter was onder invloed van drugs. Na een bloedafname kreeg de man een rijverbod van acht uur. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Onder invloed

WOERDEN Op maandagavond 26 april heeft de politie een 49-jarige man uit Woerden aangehouden, omdat hij onder invloed was van alcohol. Tijdens een verkeerscontrole moest de man een blaastest ondergaan. Later bleek uit de ademanalyse dat hij te veel gedronken had (280 ug/l). De man kreeg een boete en een rijverbod van een uur.

Winkeldiefstal

NIEUWEGEIN Op maandagmiddag omstreeks 15.45 uur heeft de politie een 18-jarige vrouw uit Nieuwegein aangehouden, omdat ze een winkeldiefstal had gepleegd. De vrouw had één paar schoenen gestolen in een winkel aan de Boogstede. De vrouw heeft een boete gekregen.