CONNEXXION

Jonkhart en Vermeend benoemd in Raad van Commissarissen Connex

Met ingang van 20 april 2004 hebben er enkele wijzigingen plaatsgevonden in de samenstelling van de Raad van Commissarissen van Connexxion Holding N.V. De heer drs. J.W. Berghuis heeft afscheid genomen van de Raad. In zijn functie als voorzitter is hij opgevolgd door de heer mr. N.J. Westdijk. Deze was al lid van de Raad. Eveneens teruggetreden zijn de heren dr. ir. G. Blom en ir. K.J. Noordzij MBA. Toegetreden zijn de heren dr. M.J.L. Jonkhart en prof. dr. W.A.F.G. Vermeend.

De heren Berghuis en Blom waren na het beëindigen van hun termijn niet meer beschikbaar voor een nieuwe periode. De heer Noordzij heeft vanwege zijn recente benoeming als voorzitter van de Hoofddirectie van PGGM afscheid moeten nemen van de Raad van Commissarissen.

De heer Jonkhart is sinds augustus 2000 president-directeur van NOB Holding N.V. Daarvoor bekleedde hij verschillende topfuncties op het ministerie van Financiën en was hij voorzitter van de Raad van Bestuur van De Nationale Investeringsbank. De heer Vermeend is onder meer voormalig staatssecretaris van Financiën en voormalig minister van Sociale Zaken. Momenteel geeft hij leiding aan de groepsdirectie van Meeus Groep, is hij hoogleraar Belastingrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en bijzonder hoogleraar Europees belastingrecht aan de Rijksuniversiteit Limburg.

Met ingang van 20 april 2004 bestaat de Raad van Commissarissen van Connexxion Holding N.V. uit:

mr. N.J. Westdijk, voorzitter
J. den Hoed RA
dr. M.J.L. Jonkhart
drs. R. Pieterse
prof. dr. W.A.F.G. Vermeend
dr. R.L. Vreeman

//////////////////////////////////////

Alleen voor de pers:

nadere informatie:
Coen Sleddering, directeur Corporate Communicatie Connexxion Telefoon 035 625 1606 of 06 5312 5041

27 apr 04 12:31