Politie Zeeland


Z-4379-2004 AANRIJDING IN SAS VAN GENT

In de Zandstraat in Sas van Gent vond dinsdag om 07.30 uur een aanrijding plaats.
Een 47-jarige man uit Hulst wilde zijn autobus verplaatsen om een tegemoetkomende vrachtwagen te laten passeren. Hierbij remde hij te laat en botste tegen een voor hem stilstaande personenauto met daarin een 29-jarige bestuurder uit de gemeente Sluis, wiens auto geheel werd vernield. Hij botste tegen de camper van en 48-jarige vrouw uit Kontich (B). De camper raakte aan de achterzijde beschadigd.


Z-4380-2004 DIEFSTAL UIT AUTO

In de nacht van maandag op dinsdag werd in de Henry Dunantstraat in Koewacht een personenauto opengebroken.
Er werd een autoradio / cd-speler met een waarde van enkele tientallen euro's weggenomen.


O-4381-2004 BESTUURDER SLAAT BARST IN VOORRUIT

Een 25-jarige vrachtautobestuurder uit de gemeente Borsele heeft dinsdag omstreeks 08.00 uur een barst in de voorruit van een personenauto geslagen.
Een 58-jarige man uit Goes, reed door de Nieuwstraat in Goes. Ter hoogte van een bouwplaats stond een vrachtwagen met daarin de bestuurder op de weg. Na even gewacht en daarna geclaxonneerd te hebben, stapte de vrachtwagenbestuurder uit en schold de automobilist uit. Toen deze de scheldende man vervolgens wilde passeren sloeg deze op de voorruit van de personenauto, waardoor de voorruit barstte.


W-4382-2004 BRAND IN VLISSINGEN

In de hal van een woning in de Coosje Buskenstraat in Vlissingen brak dinsdag omstreeks 05.55 uur brand uit.
Het bleek dat een kleed op de trap in brand stond, waarbij grote rookontwikkeling was. Een persoon werd door het ambulancepersoneel behandeld i.v.m. ademhalingsproblemen. Er werd verder geen schade aangericht. In verband met deze brand werd diezelfde ochtend om 06.30 uur in de Coosje Buskenstraat een 57-jarige Vlissingse vrouw aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Z-4383-2004 WINKELDIEFSTAL

In een winkelpand in de Axelsestraat in Terneuzen werd dinsdag om 10.15 uur een 25-jarige inwoner van Antwerpen aangehouden wegens winkeldiefstal.
Wat hij precies heeft gestolen is onbekend. De man kreeg een dagvaarding uitgereikt.


Z-4384-2004 DIEFSTAL UIT AUTO

In de nacht van maandag op dinsdag werd in de Johan Bastingstraat in Koewacht een personenauto opengebroken.
Er werd een autoradio / cd-speler met een waarde van enkele honderden euro's gestolen.