Nederlandse Spoorwegen

Persinformatie
Utrecht, 27 april 2004

Gratis dagje autorijden bij NS
Soms de trein, soms de auto: Ook NS

Altijd al eens met je hoofd in de zon willen rijden? NS geeft de komende maand in samenwerking met Ford en Hertz duizenden mensen een gratis dag toeren in de hippe Ford Streetka. Het startsein voor deze promotie is vandaag op spectaculaire wijze gegeven door Floortje Dessing (o.a. Yorin Travel) op station Amersfoort.

Wie in mei een Voordeel-urenkaart via het speciale telefoonnummer 0900-1771 koopt, mag tussen 1 mei en 15 juli een dag in een Ford Streetka rijden. 2250 nieuwe NS-klanten kunnen een dagje toeren in deze hippe roadster en op = op. Bovendien ontvangen deze nieuwe NS-klanten een gratis lidmaatschap van de Hertz Frequent Driver Club (o.a. korting op autohuur).

Door met een Ford Streetka uit een dubbeldekstrein te rijden heeft Floortje Dessing het startsein voor deze promotie gegeven. Op het perron werd zij opgewacht door nog eens 22 Streetka's. Hierin kunnen de nieuwe NS-klanten straks zelf rijden.

NS is op 1 maart 2004 met de campagne Ook NS gestart om vaste klanten te belonen en nieuwe klanten aan te trekken. Met de trein is het mogelijk 387 stations in Nederland te bereiken. Afhankelijk van hun bestemming zullen treinreizigers daarom soms de trein, soms de auto en soms de fiets nemen. Vanuit dat idee heeft NS een aantal opvallende aanbiedingen voor haar nieuwe én vaste klanten. Zo krijgen vaste klanten van NS 15% korting op de autoverzekering van FBTO en is samen met KPN een speciaal i-mode aanbod samengesteld.

Noot aan de redactie, voor meer informatie;
Over Ook NS: NS Persvoorlichting, 030-2357070 of persvoorlichting@holding.ns.nl Over de Ford Streetka: Ford Public Relations, 020 - 504 47 78 Over Hertz: Hertz communicatie, 023 - 567 07 88 of dfrauenfelder@hertz.com

NB. Er is digitaal fotomateriaal van het startsein door Floortje Dessing beschikbaar. Op te vragen via NS Persvoorlichting.

---- --