BOVAG

Bote Galema nieuwe secretaris TDA en VNM

27 April 2004

Per 1 juli 2004 start Bote Galema als secretaris van de Truck Dealer Associatie (TDA) en van de Verenigde Nederlandse Motorenrevisiebedrijven (VNM), beide afdelingen van BOVAG.

Galema (31) is, na zijn opleiding HTS-autotechniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, vanaf 1997 bedrijfsleider bij een autobedrijf (Citroën en Toyota) in Friesland. Met zijn kennis over en ervaring in de autobranche en met zijn technische opleiding, zal hij ongetwijfeld snel zijn weg vinden op de voor hem nieuwe werkterreinen van het truckdealerbedrijf en de motorenrevisie.

TDA behartigt de belangen van ruim 360 truckdealerbedrijven. VNM doet dat voor 80 motorenrevisiebedrijven. TDA en VNM zorgen ervoor dat aangesloten leden hun rendement kunnen verbeteren.

Galema volgt Anton Pluim op, die op 1 juni secretaris wordt van de Auto Bedrijven Associatie (ABA), de afdeling van BOVAG voor merkonafhankelijke autobedrijven.

Een foto van Bote Galema is beschikbaar via het secretariaat van BOVAG-persdienst, 030 - 659 53 40 of via e-mail pers@bovag.nl