Ingezonden persbericht




all inclusive deze zomer ook in nederland
bergen's hotel lanceert "full blooming experience"

Bergen april 2004, de zomer komt eraan! Tijd voor zon, zee, strand en heel veel fun. Het hippe blooming hotel in Bergen introduceert als één van de eerste hotels in Nederland het All Inclusive concept waar alles wat het hotel te bieden heeft bij het arrangement is inbegrepen. Bergen is deze zomer 'the place to be'!

blooming zomer
Het wordt een blooming zomer in Bergen dit jaar. Hotelgasten krijgen de kans om de optimale blooming feel te proeven. Hoewel de gast met het Full blooming Experience arrangement gebruik kan maken van alle faciliteiten van het hotel - All Inclusive dus - onderscheidt blooming zich nog eens extra; naast het genieten van de knusse omgeving van het kunstenaarsdorpje Bergen en natuurlijk van elkaar is het mogelijk om lekker te luieren op de ligweide, Marokkaans te dineren in de "Mahkzen tent" waarbij je je waant in een sprookje uit 1000-en-1-nacht of te lunchen in 'de Heerlijkheid', de moestuin van 't Oude Hof.

Full blooming experience
Zo kan de gast gebruik maken van onder andere de internetlounge, fitnessruimte, fietsen en mountainbikes, de zon en ligweide, blooming beach en de leeskamer. Op circa 500 meter van blooming vandaan is het mogelijk een balletje te slaan op één van de tennis- of squashbanen en daar na een aantal sets te ontspannen in het zwembad en in de sauna. 's Avonds kun je in blooming gezellig borrelen onder de platanen en heerlijke dineren in de tuinen, de duinen of in één van de restaurants.

Kinderen kunnen meedoen aan puzzeltochten en vliegerwedstrijden; ook is er een blooming schminktheater, een kinderkookcafé en is er strandspeelgoed beschikbaar om op blooming beach een blooming zandkasteel te bouwen.

Prijzen
Weekend, midweek of week in juli en augustus 2004
Aankomst vrijdag, drie overnachtingen ¤ 360,- pp Aankomst maandag, vier overnachtingen ¤ 440,- pp
Aankomst maandag of vrijdag, zeven overnachtingen ¤ 695,- pp

Kinderen t/m zes jaar slapen gratis bij de ouders op de kamer.

Kinderen van zeven t/m elf jaar:
Weekend midweek week
Kamer ouders ¤ 90,- ¤ 110,- ¤ 173,75
Eigen kamer ¤ 180,- ¤ 220,- ¤ 347,50

De prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch, diner en alle drankjes die bij het programma horen, zoals wijn bier, fris en bijvoorbeeld Sangria tijdens een Spaans tapas uurtje.

blooming staat voor inspiratie, verrassing en avontuur. blooming is een hotel en conferentielandgoed in Bergen, met 96 comfortabele hotelkamers, waaronder een dertigtal designkamers die zijn ingericht naar de eigengereide huisstijl en feeling die blooming heeft. In het ruime restaurant kunnen gasten genieten van culinaire hoogstandjes. blooming events zijn geschikt voor zowel zakenrelaties als particuliere gasten. blooming hotel en conferentielandgoed en blooming training, ontwikkeling en advies maken deel uit van de blooming groep. Voor reserveringen tel. 072-5820520. Meer informatie op www.blooming-hotels.com. Adres: Duinweg 5, Bergen.