Ingezonden persbericht


Persbericht

PLANTRONICS INTRODUCEERT SUPRAPLUS® DE NIEUWE GENERATIE DUURZAME EN COMFORTABELE HEADSETS

Deze vederlichte, robuuste en elegante kabelheadset wordt de nieuwe referentie voor call centers en kantoren.

Hoofddorp, 27 April 2004 --- Plantronics is de wereldleider op het gebied van communicatieheadsets en introduceert op de Cebit 2004 de grensverleggende SupraPlus voor, de nieuwe referentie op het gebied van prestaties, betrouwbaarheid en dagelijks draagcomfort voor call centers en kantoren. De SupraPlus-telefoonheadsets zetten de traditie van de vermaarde Supra®-modellen voort en introduceren de nieuwste generatie duurzame en comfortabele kabelheadsets van Plantronics. Met hun elegant design spelen de SupraPlus-headsets bovendien perfect in op de hedendaagse stijltrends.

De SupraPlus® is specifiek ontworpen voor gebruik in callcenters en kantoren en is beschikbaar in mono- of stereoversie. De vederlichte en soepele hoofdband staat borg voor een nauwkeurige plaatsing en de uitmuntende geluidskwaliteit van de SupraPlus® kan naar keuze worden aangevuld met de ruisonderdrukkingstechnologie of de unieke Plantronics-voicetube.

Het gamma omvat twee varianten: de standaarduitvoering is zwart en voorzien van schuimrubberen oorkussens, de duurdere versie is zilverkleurig en afgewerkt met oorkussens van imitatieleer. Beide headsets zijn compatibel met alle Plantronic-adapters en verkrijgbaar vanaf voorjaar 2004.

De SupraPlus is ontwikkeld op basis van de actuele eisen en noden van gebruikers die het grootste deel van hun werkdag aan de telefoon doorbrengen. Daarom heeft Plantronics een aantal functies en technologieën ingebouwd die de communicatie-ervaring verbeteren. Met een breder ontvangstbereik staat de SupraPlus borg voor een optimale verstaanbaarheid, die op haar beurt communicatiefouten en frustraties bij beide gesprekspartners voorkomt. De SupraPlus biedt een uitstekende geluidskwaliteit, zowel voor traditionele spraaktoepassingen als voor zogeheten VoIP-softphonetoepassingen, die steeds meer bijval kennen.

EMEA-marketingmanager (Plantronics) Neil Salton verklaarde: "De lancering van de SupraPlus corded headset onderstreept de permanente bekommernis van Plantronics om innovatieve producten voor callcenters en kantoren te ontwikkelenindustry"." Salton vervolgde: "Plantronics geniet een uitstekende reputatie op die markten en we zijn er vast van overtuigd dat de SupraPlus zijn voorganger, de Supra®, zal opvolgen als de meest gevraagde headset voor callcenters en kantoren. Door het aanbod te verrijken met twee kleuren vormt de vederlichte, elegante en robuuste headset een erg aantrekkelijke oplossing, zowel voor de gebruikers als voor de beleidsmensen."

De SupraPlus headset is beschikbaar vanaf vanaf 91,-- Euro exclusief BTW en is beschikbaar via het distributiekanaal.


---

Over Plantronics
Plantronics introduceerde de eerste lichtgewicht headset in 1962 en wordt vandaag de dag gezien als wereldmarktleider op het gebied van communicatieheadsets. Plantronics levert wereldwijd headsets aan telefoon-maatschappijen en zakelijke afnemers. Plantronics headsets worden veel-vuldig gebruikt in films en bij belangwekkende gebeurtenissen. Zo kwamen Neil Armstrongs befaamde woorden ´One small step for man...´ in 1969 naar de aarde via een Plantronics headset.

Plantronics, Inc. is opgericht in 1961 en heeft haar hoofdkantoor in Santa Cruz, V.S. De onderneming is beursgenoteerd (NYSE:PLT) en heeft vestigingen in 20 landen. Er werken in totaal 2500 mensen. Plantronics producten worden verkocht en onderhouden door een wereldomspannend netwerk van erkende Plantronics marketingpartners.

Plantronics is in Nederland bereikbaar op (0800) 752 68 76. In België en Luxemburg op (00800) 75 26 87 66. Meer informatie over de onderneming en haar producten biedt www.plantronics.com.

Voor testproducten:
Lubbers & De Jong B.V.
Peter Keijzer
t: 00 31 (20) 421 05 65
e: Peter@l-dj.nl

Op www.plantro.net vindt u overige persinformatie over de producten van Plantronics, waaronder illustraties.
---