Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

2004 zijn de Europese verkiezingen

Op donderdag 10 juni 2004 zijn de Europese verkiezingen

Campagne

Eind april zal de campagne 'Europese Verkiezingen. U komt toch ook?' van start gaan. De tv- en radiospots gaan de ether in, de campagne zal een plek innemen op verschillende bevrijdingsfestivals en de stemcaravan trekt het land door om op verschillende evenementen de campagne uit te dragen. Ruim 400 gemeenten hebben campagnemateriaal besteld, zoals folders, spandoeken, affiches/ posters, stickervellen en welkomstpakketjes.
---

Externe link www.ukomttochook.nl

Sinds 10 december 2003 is de website online. Op de site is informatie te vinden over stemmen, de Europese Unie en wat Europa voor u kan betekenen. U kunt uw kennis testen, een herinnerings-sms aanvragen en natuurlijk zelf een vraag stellen. Eind april zal ook de StemWijzer weer op de site te vinden zijn.

Stemmen vanuit het buitenland

Via de website kan iedereen die op 10 juni in het buitenland verblijft zich laten informeren en als kiezer laten registreren door een registratieformulier te downloaden. Onder de rubriek 'Stemmen vanuit het buitenland' is meer informatie te vinden om vanuit het buitenland uw stem uit te brengen voor Nederlandse kandidaten in het Europees Parlement.

Kijk voor meer informatie op Externe link www.ukomttochook.nl
---

---

---

---