Eemland Noord, 16.30 uur

Utrecht 27-04-2004 - Nieuwsberichten district Eemland Noord

Ongeval

EEMDIJK Op dinsdagmorgen omstreeks 10.00 uur is een 56-jarige man uit Lunteren van een dak gevallen.

De man was bezig met werkzaamheden op een dak van een koeienstal en is toen naar benden gevallen. De man lag met zijn hoofd op een opstaande rand en was buiten bewustzijn, toen hij werd aangetroffen door de eigenaar van de koeienstal. Het slachtoffer werd na stabilisatie en bij kennis met de ambulance overgebracht naar het UMC ziekenhuis in Utrecht.

Bromfietscontrole

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Op dinsdagmorgen 27 april heeft de politie een aantal bekeuringen uitgeschreven aan verschillende brom- en snorfiets(st)ers op de Amersfoortseweg. De controle werd gehouden tussen 07.45 uur en 09.40 uur en daarbij heeft de politie 10 bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van de snelheid. Veel bekeuringen bij controle uitgaansgebied

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Bij een grootschalige controle in het uitgaansgebied van de gemeente Bunschoten-Spakenburg zijn er in de nacht van 24 op 25 april 41 bekeuringen uitgeschreven.

De politieagenten schreven onder andere bekeuringen uit voor het wild plassen, baldadigheid en overtredingen van de Wegenverkeerswetgeving.

Een van de verdachten die zich schuldig maakte aan wildplassen betrof een vrouw. Een tweetal mannen die al eerder voor wildplassen waren bekeurd werden later in de nacht nogmaals betrapt op het plegen van ditzelfde feit en kregen wederom een bon.

Bij de surveillance in de Oude Haven werd gezien hoe een 24-jarige inwoner uit Bunschoten iets overdroeg aan een 26-jarige man uit dezelfde gemeente.

Toen de politieagenten de beide mannen wilden controleren op grond van de Opiumwet werd door een van hen iets in het water van de haven gegooid.

Dit zakje bleek een hoeveelheid van 50 XTC en 8 wikkels cocaïne te bevatten.

Beide mannen zijn hierna aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De drugs werden inbeslaggenomen en proces-verbaal wordt opgemaakt.