Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Fondsen Annexum Invest geven uitstekend rendement

Amsterdam, april 2004 ­ De 5 fondsen van Annexum Invest hebben in het jaar 2003 goede rendementen behaald. De C.V.¹s Granietveste, Marmerveste, Basaltveste, Geelvinck en Casino Vastgoed Amsterdam behaalden gemiddeld een direct rendement van 9.1%.

Het totaal belegde vermogen van Annexum Invest is per 27 april 2004 Euro 190 miljoen. Dit bedrag is inclusief het in het najaar van 2003 gelanceerde Vastgoed Fundament Fonds en De Planeet C.V.

Huib Boissevain, directeur van Annexum Invest verwacht voor het jaar 2004 tenminste een zelfde resultaat.

Annexum Invest B.V. is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt. Met behulp van fiscaal transparante structuren wordt aan beleggers de mogelijkheid geboden te participeren in hoogrenderende en stabiele vastgoedbeleggingen. Annexum Invest levert de belegger een full-service product, waarbij zij alle uitvoerende activiteiten met betrekking tot acquisitie, beheer en desinvestering van de beleggingen voor haar rekening neemt. De dagelijkse leiding bestaat uit drs. H.W. Boissevain MRICS en J.J.H. Pieters MM.



Ingezonden persbericht