Kenniscentrum Elektronische Overheid

19 mrt 2004

Overheid & ICT 2004 congres

Dit evenement is het grootste platform voor ICT in de overheidssector. De vorige editie trok ruim 7500 bezoekers. Ook dit jaar is de belangstelling voor de elfde editie van Overheid & ICT 2004 overweldigend. De beurs wordt in 2004 van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 april gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het karakter van dit evenement wordt bepaald door de heldere focus op de overheidssector en de daarin verschuivende taken en verantwoordelijkheden. De doelgroep varieert van ICT managers, tot bestuurders en beleidsmedewerkers. Overheid & ICT richt zich nadrukkelijk op iedereen uit de overheidssector; bestuurders, beleidsmakers, directeuren/managers, beleidsmedewerkers en I&A coördinatoren en adviseurs werkzaam bij of voor het Rijk (Ministeries, Uitvoeringsinstanties, ZBOs), Provincies, Gemeenten, Waterschappen, Politie, Justitie en Brandweer.

Datum: 27 - 29 april 2004

Tijd: 27 en 28 april van 10.00 tot 17.00, 29 april van 10.00 tot 16.00.

Locatie: Jaarbeurs, Utrecht

Voor deze editie wordt gewerkt aan een nieuwe en meer toegespitste opzet van het omlijstende congresprogramma. Er zal meer gericht worden op specifieke functiegroepen en actuele beleidsthema's en sectoren binnen de overheid. Het Congres- en studiecentrum VNG zal samen met de balangrijkste branche- en beroepsorganisaties binnen de overheid, zoals ICTU, VNG, VIAG, FAMO, VGS, NVVB, Divosa/Stimulansz, Stadswerk en RAVI het congresprogramma maken.