Universiteit van Amsterdam

Verschillen in functionaliteit tussen polymeren


Promotie Technische scheikunde


woensdag 28 april 12.00 uur

Sander Kok richt zich in zijn onderzoek op de toepassing van de koppeling van vloeistof-chromatografie (LC) met Fourier-transformatie infrarood (FTIR) spectroscopie om de verschillen in functionaliteit tussen polymeren aan te tonen. Polymeren zijn uiterst lange ketenmoleculen en de bouwstenen van allerhande plastics en rubberproducten. Het onderzoek is in het bijzonder gericht op de kwantitatieve en kwalitatieve aspecten van LC-FTIR.

S.J. Kok: Coupling of liquid chromatography and Fourier-transform infrared spectroscopy for the characterization of polymers. Promotor is prof. dr. ir. P.J. Schoenmakers.

Meer informatie over de items in deze agenda kunt u krijgen bij de afdeling Persvoorlichting, tel. 020 - 525 2695, e-mail: persvoorlichting@uva.nl. Met vragen over plechtigheden Geneeskunde kunt u contact opnemen met AMC Voorlichting, tel. 020 - 566 2929.

De afdeling Persvoorlichting is op vrijdag 9 april (Goede Vrijdag) gesloten. In verband met een interne verhuizing zijn wij op woensdag 14 april en donderdag 15 april mogelijk minder goed bereikbaar.