BNN

Beste redactie,

Woensdag 28 april van 23.15 uur tot 23.45 uur zijn in de BNN late night quiz World according to BNN Ricky Koole en Yvonne Jaspers te gast bij Bridget. Zij strijden voor Ilse van Woudenberg van VluchtelingenWerk Nederland en Annelies van Loon Kinder en Jongeren Rechtswinkel.

Bridget ontvangt op donderdag 29 april van 23.15 uur tot 23.45 uur Lucille Werner en Hugo Metsers III in de studio. Zij proberen zoveel mogelijk geld te verdienen voor Ruben van Duuren van de Nederlandse Triathlon bond en Sylvia Aarts van Stichting ambulante FIOM.

Spike en Jamie van Di-rect zijn op donderdag 6 mei van 23.15 uur tot 23.45 uur te zien in World according to BNN. De slachtoffers van het beleid van Balkenende zijn dit keer Boughra Zouini van Stichting Yoesuf en Tanja Arts van De Huidfederatie.

World according to BNN bestaat uit zeven vragen en een eindronde. Aan de hand van diverse filmpjes worden de vragen ingeleid. Deze filmpjes worden door onder andere Patrick Lodiers, Ruud de Wild, Jeroen Pauw, Eddy Zoëy en Katja Schuurman gepresenteerd. Bij iedere vraag valt er voor het slachtoffer 100 euro te verdienen. In de finaleronde kan het bij elkaar verzamelde prijzengeld verdubbeld worden. Het slachtoffer met de meeste nominale achteruitgang mag beginnen en beiden worden ondersteund door vrienden, familie en bekenden.

Mocht je nog vragen hebben dan ben ik te bereiken op nummers: 035-6268913. Er is ook beeld materiaal van Bridget, Ricky Koole en Yvonne Jaspers aanwezig.

Met vriendelijke groet,

Marion van Dam
BNN