Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 28 april 2004

Nominaties Manager Financiële Administratie 2004 bekend

AMERSFOORT Voor de verkiezing Manager Financiële Administratie 2004 zijn twee kandidaten genomineerd: Gustaaf Raaymakers (36) uit Sint Willibrord en Hans Tanis (42) uit Sliedrecht. Dat meldt de Associatie voor Praktijkexamens, die de jaarlijkse verkiezing in samenwerking met Uitgeverij Rendement organiseert. Donderdag 13 mei wordt bekendgemaakt wie van de beide kandidaten de verkiezing wint.

Gustaaf Raaymakers is als financieel directeur verbonden aan Wial in Etten-Leur, een direct-mailbedrijf met zestig medewerkers in vaste dienst. Tanis werkt als financieel manager bij de Vereniging FME/CWM in Zoetermeer, de vereniging van werkgevers in de grootmetaal.

Tijdens het tweede Nationaal Congres Administratie in de Rotterdamse Doelen op 13 mei wordt bekendgemaakt wie de verkiezing wint. Naast de titel Manager Financiële Administratie 2004 bestaat de prijs uit een speciale award en een bedrag van 2.500 euro. Juryleden zijn vertegenwoordigers van organisaties van werkgevers en werknemers, accountants en organisatieadviseurs.

Voor aanmelding of informatie over het Nationaal Congres Administratie kan contact worden opgenomen met Rendement Uitgeverij, tel. 010-2433933; e-mail: m.hoogerwerf@rendement.nl

Info: www.associatieaward.nl

Noot voor de redactie (