Politie Limburg-Zuid

Verkrachting 7-jarig kind

Kerkrade 28-04-2004 - De ouders van een 7-jarig (negroïde) jongetje uit Kerkrade hebben vrijdag 23 april 2004 aangifte gedaan van verkrachting van hun zoontje.

Het zoontje kwam die vrijdagmiddag omstreeks 16.15 uur, na op (een speciale) school te zijn geweest, huilend naar huis gelopen. Bleek dat het kind door leerlingenvervoer aanvankelijk, omstreeks 15.30 uur bij een flatgebouw aan de Ailbertuslaan in Kerkrade was afgezet. Opvallend is dat het slachtoffertje een op school gemaakt hart, afgeplakt met snoepgoed en verpakt in doorzichtig cellofaan, bij zich had (moederdag-cadeau). Niet duidelijk is waar zich een en ander precies heeft afgespeeld, echter onderzoek heeft uitgewezen dat het jongetje slachtoffer is geworden van verkrachting.

De ouders hebben het kind onder medische behandeling gesteld. De politie die een nader onderzoek instelt is dringend op zoek naar getuigen die vrijdag 23 april 2004, tussen 15.30 en 16.15 uur in de omgeving Ailbertuslaan, ter hoogte van een hondenuitlaatplaats, vlakbij de Mgr. Van Gilsstraat iets hebben gezien of gehoord dat in verband kan worden gebracht met dit misdrijf. Deze getuigen kunnen contact opnemen met de politie Limburg Zuid 09008844 (lokaal tarief).